Video: Dionne Stax stuitert over het water met beentjes in de lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is helemaal verliefd op de zomer. En vooral op de zomerse activiteiten die ze onderneemt, zoals over het water schieten. 

De prachtige presentatrice Dionne Stax is het type vrouw waar je zowel een stoer weekendje weg mee kan hebben, als een romantisch avontuur voor twee mee kan beleven. Zo houdt ze er van om flink vertroeteld te worden, maar daar tegenover staat dan wel dat Dionne er van houdt om af en toe hele stoere dingen uit te voeren. Zo gaat ze met het warme weer het liefste het water op. Maar dat kan natuurlijk niet even zomaar. Dat moet natuurlijk wel op een stoere manier gebeuren. En gelukkig deelt Dionne alle beelden nog even op haar Instagram account.

Lees ook: Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne gaat helemaal los op haar donderdagavond

Waar andere even rustig een boek erbij pakken op de donderdagavond of even een aflevering kijken van hun favoriete serie, pakt Dionne het even wat avontuurlijker aan. de prachtige blondine besluit dat donderdagavond een prima moment is om even wild in een opblaasband over het water te schieten. En dat is natuurlijk ook een enorm spannende bezigheid. Daarbij koel je van de wind om je oren in combinatie met het koele water natuurlijk ook flink af. En met de warme temperaturen van de afgelopen dagen is dat juist wel fijn. Dionne gaat stoer over het water heen en dat moet natuurlijk even vastgelegd worden. Want anders geloofd niemand haar straks.

Dionne heeft mooi uitzicht midden op water

Midden op het water heeft Dionne ongeremd uitzicht op de ondergaande zon. En dat ziet er toch wat indrukwekkender uit achterop een opblaasband die met harde temperaturen over het water schiet. Dionne heeft het duidelijk naar haar zin en kan niet wachten om de volgende keer nog een keer te gaan. Maar wanneer Dionne weer natuurlijk het water in duikt is nog niet bekend. Er moeten natuurlijk tussendoor ook een aantal intrigerende programma’s worden gemaakt. En dat kan niet als Dionne op het water zit. Dus zal ze uiteindelijk weer aan land moeten en verder moeten met haar werk. Maar ze denkt wel alvast na over haar volgende adrenalinekick.

Dionne is een echte waaghals als je haar foto’s moet geloven

De knappe presentatrice houdt er wel van om een beetje avontuur te beleven. Vandaar dat ze ook zo vaak bezig is met gevaarlijke bezigheden. Het is wel duidelijk dat Dionne een echte waaghals is.  Ze doet dingen waar anderen alleen maar durven te dromen. En ze doet al die dingen omdat ze er zelf op zit te wachten. Dionne zou graag nog veel meer spannende momenten hebben in haar leven. Er is ook nog zoveel wat Dionne niet gedaan heeft. Gelukkig hoeft ze niet alles in één dag gedaan te hebben. Maar Dionne is dus wel al bezig om haar volgende stoere activiteit te plannen. Wat dat precies wordt weet alleen Dionne, maar het wordt ongetwijfeld iets heel spannends.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.