Video: de verborgen talenten van EK-spelers Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetballen kunnen ze, maar de spelers van Oranje krijgen tijdens het EK voldoende ruimte om ook hun andere talenten te laten zien…

Dat de selectie van Oranje zich optimaal kan voorbereiden op groepswedstrijden tijdens het EK is nog zwak uitgedrukt. Omdat de eerste drie wedstrijden in Amsterdam gespeeld worden, mogen de spelers zich in het veilige en vertrouwde Zeist klaarmaken voor de strijd. Ze trainen hard, maar er is ook meer dan genoeg ruimte voor andere activiteiten. OnsOranje zit er met Youtubeserie ‘Follow the Wave’ dicht bovenop, en neemt ons elke dag mee in het spelershotel. Eerder zagen we Nathan Aké en Stefan de Vrij al schitteren achter de piano, maar nu worden ook de verborgen talenten van andere spelers onthuld…

Lees ook: Foto Hélène Hendriks zet Johan Derksen aan tot ‘heel ordinaire’ daad

Matchwinner Dumfries verliest van Malen

Waar bondscoach Frank de Boer voor moet waken tijdens zo’n wekenlange opsluiting in een afgelegen hotel? Verveling! Daarom heeft de staf ervoor gezorgd dat de spelers actief en happy blijven tussen de trainingen door. Omdat elke speler z’n eigen soort vermaak nodig heeft, is er een hoop te doen. Zo zien we in de nieuwste ‘Follow the Wave’-video dat er een felgekleurde airhockeytafel in de recreatieruimte van het hotel staat. Lang niet alle spelers hebben ‘m al ontdekt, maar je kunt zien dat Donyell Malen er al flink wat uurtjes in heeft zitten. Matchwinner Dumfries gaat er keihard met 6-0 af tegen zijn clubgenoot.

Airhockey, mountainbiken, darten en puzzelen

Terwijl Wijnaldum zijn wheelies op de mountainbike oefent, zit ‘ouwe vent’ Davy Klassen met een bak koffie aan de kruiswoordpuzzel. Nathan Aké moet het vooral van de kantinesport hebben: hij is niet weg te slaan bij de pingpongtafel en speelt tussendoor ook een potje darts tegen Veltman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?