VIDEO: de grootste wappies in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we iets langer dan een avond van de sneeuw kunnen genieten, worden we steeds creatiever. In dit filmpje zie je de allerbeste, maar ook alle slechtste ideeën in de sneeuw!

Overal in Nederland is men creatief met sneeuw bezig. Daar komen hele goede, maar ook hele slechte ideeën uitrollen!

Lees ook: VIDEO: Avondklokrelschopper krijgt verrassing van de ME

Politie doet gezellig mee in de sneeuw

Wat opvalt is dat mannen in heel het land de garage zijn ingedoken om hun eigen innovatie op het gebied van sleeën, skiën of snowboarden te bouwen. Het is al druk in de ziekenhuizen, maar na het uittesten van onderstaande sneeuwuitvindingen vrezen we dat er op de EHBO een heleboel gebroken armen en benen op een spalk of stuk gips zitten te wachten! Hebben deze idioten in de sneeuw al hun moeite voor niks gedaan? Niet als we de filmpjes (want er wordt altijd gefilmd bij stunts in de sneeuw) hun welverdiende moment of fame geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.