VIDEO: de grootste wappies in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we iets langer dan een avond van de sneeuw kunnen genieten, worden we steeds creatiever. In dit filmpje zie je de allerbeste, maar ook alle slechtste ideeën in de sneeuw!

Overal in Nederland is men creatief met sneeuw bezig. Daar komen hele goede, maar ook hele slechte ideeën uitrollen!

Lees ook: VIDEO: Avondklokrelschopper krijgt verrassing van de ME

Politie doet gezellig mee in de sneeuw

Wat opvalt is dat mannen in heel het land de garage zijn ingedoken om hun eigen innovatie op het gebied van sleeën, skiën of snowboarden te bouwen. Het is al druk in de ziekenhuizen, maar na het uittesten van onderstaande sneeuwuitvindingen vrezen we dat er op de EHBO een heleboel gebroken armen en benen op een spalk of stuk gips zitten te wachten! Hebben deze idioten in de sneeuw al hun moeite voor niks gedaan? Niet als we de filmpjes (want er wordt altijd gefilmd bij stunts in de sneeuw) hun welverdiende moment of fame geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.