Video: Davina Michelle schrikt volgers af met afgrijselijk uiterlijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat heeft Davina Michelle in hemelsnaam met haar uiterlijk gedaan? De altijd knappe zangeres schrikt nu iedereen af. 

De altijd zo knappe Davina Michelle heeft een look aangemeten die iets minder goed wordt ontvangen. Wat is Davina nou weer aan het doen op dit filmpje? Ze probeert meer mensen aan te sporen om naar haar concert te gaan, maar als dit de verwachting wordt bij het concert, dan zullen de mensen wel twee keer nadenken. Davina heeft er absoluut mooier uitgezien. Nu is de look ook nog niet af, dus misschien is het een beetje oneerlijk om erover te oordelen, maar Davina lijkt net een bont geslagen vogeltje met die kringen onder haar ogen en de stekels achterop. Het is zeker niet de meest verleidelijke uitstraling van Davina Michelle.

Lees ook: Video: Davina Michelle stelt prangende vraag in piepklein topje

Davina Michelle maakt toch een misser met belabberde video

De aantrekkelijke blondine heeft met deze video misschien wel haar eerst misser gemaakt. Ze had wellicht even moeten wachten tot ze klaar was met haar look voordat ze de video opnam. Aan de andere kant ziet het er niet naar uit dat dit voorkomen nog echt gered kan worden. Gelukkig is Davina een lekker nuchtere meid en vindt ze het zelf absoluut niet erg om met een half afgemaakte look op de camera te verschijnen. Daarbij moet ze wel, want de boodschap moet de wereld in. Anders heeft Davina straks te veel lege stoelen bij haar concert en dat kan natuurlijk ook weer niet de bedoeling zijn.

Davina zich ook presenteren als op deze verleidelijke foto

Zoals Davina er bij loopt op deze foto, zo kan ze zich eigenlijk altijd wel presenteren. Het is niet alleen een stoere look die past bij da rauwheid van haar nummers en stem, maar ook nog eens een look die ongelooflijk verleidelijk over komt. Zo heeft ze haar publiek ook gelijk weer voor zich gewonnen. En dat is Davina natuurlijk ook heel wat waard. De bloedmooie zangeres wil natuurlijk wel een beetje spannend overkomen op het podium. Natuurlijk bezoek je Davina voornamelijk voor haar stem, maar als ze er dan ook nog eens erg knap bijloopt, dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Davina draagt graag stoere en zwarte kleding op podium foto’s

Wanneer Davina staat te shinen op het podium, dan doet ze dat het liefst is geratelde en gehavende kleding in donkere kleuren, vaak nog met een beetje metaal ergens aan vastgeknoopt. Davina heeft graag een gevaarlijk voorkomen, als een echte rockchick en dat siert de knappe blondine ook enorm. Dit soort outfits zijn dan ook echt winnaars op het podium, wanneer Davina ze besluit uit de kast te halen. Er kan dan ook weinig mis gaan als Davina weer een van haar stoere pakjes tevoorschijn haalt. Dan belooft het sowieso al een goede avond te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!