Video: Davina Michelle laat zich van achteren beetpakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle wordt verrast door een grijpgrage jongen terwijl ze zichzelf in de spiegel aan het filmen is…

Een opvallend momentje op de Instagram van Davina Michelle! De blondine is lekker aan het zingen voor de spiegel. Op dit moment laat Davina zich van achteren beetpakken. Ze vind het dan ook helemaal niet erg dat dit gebeurt. Het is namelijk niemand minder dan haar eigen vriendje. Ze laat ook weten dat ze nóg meer verliefd op hem geworden is dankzij deze move. Dansend staan ze samen te genieten…

Davina Michelle doet heel impulsief

Davina Michelle heeft een nieuw liedje uitgebracht ‘I Love Me More’. Om het uitbrengen van het liedje te vieren heeft de knappe actrice wel iets heel impulsief gedaan. Ze heeft namelijk een tattoo gezet van het logo van het liedje. Ze laat weten dat ze heel lang heeft zitten te wachten om een tattoo op haar arm te zetten. Een tattoo met een betekenis wilt ze. Wanneer ze ernaar kijkt wilt ze zien dat ze het heeft gemaakt. Nu haar nieuwe liedje uit is gekomen vond ze dit een mooi moment en heeft ze heel spontaan een tattoo ervan laten zetten.
Davina Michelle deelt tattoos uit aan fans

De zangeres wilt haar luisteraars inspireren en stimuleren. Ze vind dat er te weinig eigen liefde is op deze wereld. In haar liedje laat ze weten dat ze sommige mensen helemaal niet meer nodig heeft en dat ze van haar eigen fouten leert. Nu deelt ze filmpjes met haar volgers over mensen die ervoor zorgen dat meer mensen van zichzelf gaan houden. Bij Davina haar festival werden er plak tattoos uit gedeeld. Deze plak tattoos zien er hetzelfde uit als de echte tattoo die Davina heeft laten zetten. Mensen plakken deze tattoos dan ook op bij andere mensen. Davina is dan ook in tranen om wat deze mensen doen.
Davina Michelle verovert ook Duitsland

De zangeres is er mee bezig om Duitsland te veroveren. De laatste tijd treed Davina regelmatig op in Duitsland. Ze was laatst bij het programma Humberto aanwezig. Hier werd er aan haar gevraagd of ze weet wat ‘Duurt te lang’ is in het Duits. Hoe je dit in het Duits zegt wist ze niet. De taal beheersen gaat dus alleen nog wel een beetje lastig voor haar.

Ook in Nederland treed Davina nog steeds op. Laatst trad Davina Michelle nog op bij het festival Appelpop. De Gelderlander laat weten “de bezoekers gaan moe, maar voldaan naar huis”. Ook in Nederland weet Davina het publiek nog steeds voor zich ze winnen. Het enige wat Davina daarvoor hoeft te doen, is make-up te dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â