Home Nieuws Video: Davina Michelle geeft eindelijk uitsluitsel over deelname Songfestival bij Casa Di...

Video: Davina Michelle geeft eindelijk uitsluitsel over deelname Songfestival bij Casa Di Beau

Davina Michelle, misschien wel één van de knapste zangeressen van Nederland, heeft eindelijk duidelijkheid verschaft over haar mogelijke deelname aan het Eurovisie Songfestival van 2024, en helaas brengt dit teleurstellend nieuws voor haar fans.

Davina Michelle wil eerst een stabiele carrière

In het interview dat speciaal was opgezet voor het populaire televisieprogramma Casa di Beau deelde presentator Beau van Erven Dorens zijn oprechte wens om Davina Michelle te zien schitteren op het Eurovisie Songfestival. De beeldschone blonde zangeres gaf echter aan dat ze momenteel meer stabiliteit in haar carrière nastreeft voordat ze ooit deelneemt aan het prestigieuze evenement. Hierbij verwees ze naar de Nederlandse inzending van vorig jaar, Mia en Dion, en benadrukte ze de ontberingen die zij na hun deelname hebben doorstaan. “Als je ziet hoe zij de grond in zijn getrapt, heeft dat heel veel gevolgen voor de rest van hun carrière.

Lees ook: Foto: Davina Michelle deelt zeldzame foto in weinig kleding

Davina Michelle heeft andere plannen

De knappe zangeres is duidelijk vastbesloten om niet hetzelfde lot te ondergaan als Mia en Dion, die na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival onbedoeld negatieve gevolgen voor hun carrières hebben ervaren. Ze neemt daarom voorlopig een stapje terug en stelt de mogelijke deelname aan het Eurovisie Songfestival uit. Voor de succesvolle blondine staat stabiliteit in haar carrière momenteel bovenaan haar prioriteitenlijst. “Ik geef er de voorkeur aan om eerst een solide carrière op te bouwen, waarin ik mijn kunnen bewijs en kan zeggen: ‘Nu is het tijd voor de volgende stap,’ in plaats van me al in het tweede jaar, terwijl ik nog aan het groeien ben, in deze uitdaging te storten,” aldus de getalenteerde zangeres. Dit nieuws is natuurlijk teleurstellend voor haar vele fans, die hadden gehoopt om een van de meest knappe Nederlandse zangeressen te zien schitteren op het Eurovisie Songfestival volgend jaar.

Lees ook: Video: Zangeres Davina Michelle laat haar troeven spreken met knellend pakje

Davina Michelle’s Fans steunen haar

In het interview benadrukt de zeer drukbezette Davina Michelle dat de deelname aan het Eurovisie Songfestival aanzienlijk veel tijd in beslag neemt. De 27-jarige blondine kan rekenen op massale steun van haar fans, die vinden dat het Eurovisie Songfestival al lang niet meer is wat het ooit was. Ze reageren met opmerkingen zoals “heel verstandig” en waarderen het zeer dat Davina zo weloverwogen te werk gaat. De slimme meid vraagt zich af of, als ze ooit besluit deel te nemen, de organisatie van het Eurovisie Songfestival nog wel interesse in haar zal hebben. Het zou ronduit zonde zijn als zo’n getalenteerde artieste niet de kans zou krijgen om haar uitstraling en zangtalent op een internationaal podium te laten schitteren.

Davina Michelle’s Verleidelijke Instagrampagina

Ondanks dat we Davina dit jaar niet zullen zien schitteren op het prestigieuze Eurovisie Songfestival, betekent dat niet dat we bij de pakken neer moeten zitten. Davina weet namelijk precies hoe ze haar mannelijke volgers kan verwennen en trakteert ons regelmatig op verleidelijke foto’s op haar Instagrampagina. Onlangs deelde de betoverende blondine bijvoorbeeld een foto van zichzelf in een outfit. Wij blijven dan ook van Davina houden, ondanks haar afwezigheid op het Songfestival.”

Mobiele versie afsluiten