Video: Danique Hosmar vouwt zichzelf dubbel in piepklein broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Danique Hosmar vouwt zichzelf meerdere malen dubbel in de sportschool! De naden van haar sportpakje worden in ieder geval enorm op de proef gesteld…

Lenige Danique Hosmar bewijst: oefening baart kunst

Danique Hosmar blijft haar volgers verbazen met verborgen talenten! Zo kan de blondine niet alleen heel goed aan de rekstok slingeren in de turnhal, maar ze kan zichzelf ook dubbelvouwen als de beste! Sommige mensen klagen regelmatig dat influencers geen écht talent hebben, maar dat is bij Danique Hosmar absoluut niet het geval! Op de video zien we dat Danique flink aan het oefenen is om het trucje van een turner na te doen. Danique draagt hierbij een strak outfitje, bestaande uit een kort strak blauw broekje en een zwart shirtje. Ook heeft Danique natuurlijk haar haren vastgeknoopt zodat haar blonde lokken niet in de weg zitten tijdens het oefenen. Het gaat de eerste paar keren bijna finaal mis, maar na flink oefenen lukt het haar zonder problemen om het trucje na te doen! Danique is zelf helemaal verrast en super blij dat het is gelukt.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar strakke lijf in piepkleine badkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar is in haar element in sporthal

Veel mensen kennen Danique Hosmar ook vanwege haar goede lichaam en fitness video’s. De blondine staat namelijk regelmatig in de sportschool te werken aan haar lichaam. Daarbij is ze zelfs MyProtein atleet en doet ze nog meer samenwerkingen met sportmerken. Een goed excuus om naar de sportschool te gaan dus. De onderstaande video start Danique in een zéér verleidelijke outfit met de tekst; ‘doe jij aan een sport?’. Daarna volgen allemaal fragmenten van haar in de turnzaal, gevolgd door haar trainend in de sportschool en eindigt met verschillende beelden waar ze aan het hardlopen is. Ze kan er dus geen genoeg van krijgen om lekker actief bezig te zijn elke dag.

In haar Instagram-post laat ze weten dat Danique graag nog véél meer verschillende sporten zou willen doen. Danique Hosmar zegt:”Ik hou van de variatie haha. En ik wil nog zo graag nog meer sporten proberen! Zo lijkt het me heel leuk om te kickboxen, goed te leren schaatsen, beter te worden in surfen & nog veel meer. Dit is even een reminder dat sporten heel leuk kan zijn en dat er meer mogelijk is dan alleen de sportschool.” Danique sluit haar bericht af met een smiley!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hosmar (@danique.hosmar)

Danique Hosmar is weer vrijgezel!

Kort geleden liet Danique weten dat het uit is met haar ex Jesse. Ze hebben er voor gekozen om uit elkaar te gaan. Ze had er méga veel verdriet van. Door de vele vragen leek het haar toch goed om dit te delen. Danique wil zich nu volledig focussen op haar carrière en ze geeft aan dat het allemaal goed komt. Dus heren, de beeldschone Danique Hosmar is gewoon vrijgezel! De 20-jarige blondine kan wel een leuke man aan haar zijde gebruiken. Een luisterend oor kan ook geen kwaad natuurlijk. Uiteindelijk komt alles goed, weet ook Danique zelf. Of ze al een open vacature heeft voor een nieuwe man in haar leven? Er is maar één manier om daar achter te komen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!