Video: Coureur Valtteri Bottas schittert in bizarre reclame richting F1-race Australië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Valtteri Bottas steelt de show! Niet tijdens een race, maar in een bizarre reclame. Zijn fans en collega coureurs vinden het geweldig!

Valtteri Bottas heeft een bizarre reclame gemaakt. Aankomend weekend staat de Formule 1 race in Australië op het programma. Valtteri heeft samen met het bedrijf UBER, reclame gemaakt voor een typische Australische auto. Deze auto is perfect voor de omstandigheden in het land. Hij voldoet daarnaast ook duidelijk aan alle wensen van de coureur.

Bottas drijft spot met zichzelf in leuke reclame clip

Valtteri heeft dit seizoen een nieuw kapsel, die ook goed bij het thema van de reclame past. Hij heeft een lekker matje in zijn nek hangen. Gelukkig heeft de auto waar hij reclame voor maakt een lekker ingebouwde nek-ventilator. Die blaast lekker door zijn lange matje heen als het hem te heet wordt. Mocht Valtteri binnenkort ontslagen worden bij zijn Formule 1 team, dan kan hij altijd nog acteur worden! Zijn collega coureurs reageren onder de reclame dat ze het geweldig vinden. Ook zijn fans vinden het een leuke humoristische reclame. De kijkers vinden hem de perfecte aangewezen man voor de reclame. Wil jij zelf de hele reclame bekijken? Klik dan op deze link.

Valtteri Bottas

Auto Bottas heeft aparte functies

De prachtige Australische bak van Bottas heeft enorm veel verschillende functies. Of ze ook allemaal zo handig zijn, dat vragen we ons af, maar ze zijn in ieder geval wel heel vet! Zo zit er dus een nek-ventilator voor je heerlijke matje in, een ingebouwde douchekop, een gebakjes opwarmer, slipper houders, een droogrek voor je onderbroeken en standaarden voor je vishengels. Waarschijnlijk zal je niet alle functies evenveel gebruiken, maar er zitten toch zeker wat handige toevoegingen op. Zeker als je rondtrekt in het prachtige Australië. De auto past in ieder geval perfect bij Bottas. Hij straalt helemaal tijdens zijn promotieactie!

Meer zien van Valtteri Bottas doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Valtteri Bottas? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Zo zie je alles over zijn Formule 1 carrière en zijn avonturen in Australië.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...