Video: Celine Huijsmans volledig buiten adem na knokpartij met wilde dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans ziet er niet bepaald uit als een vechtersbaas. Toch rolde de mooie blondine ineens over de grond met een andere dame…

Celine Huijsmans hijgt het uit na stoeien met vrouw

Celine Huijsmans is een prachtige blonde dame met een succesvolle carrière. Je zou denken dat zo iemand zich niet waagt aan een hevige knokpartij. Toch heeft Celine het voor elkaar gekregen. Onlangs kondigde ze aan op haar sociale media dat ze meedeed aan het programma Kamp van Koningsbrugge special edition. In het programma doen 10 bekende burgers mee om te ervaren hoe het is om bij defensie te werken. Ze krijgen verschillende opdrachten en degene die het ’t langst volhoudt, wint. Celine doet dus ook mee en elke week, na elke aflevering, plaatst ze een kleine samenvatting van wat er is gebeurt op haar Instagram. Zo deed ze dat deze keer ook. Ze deelt een video die Carolina Pestman heeft gemaakt van de aflevering. In de aflevering krijgt Celine het zwaar te verduren en wordt ze flink in elkaar getrimd door een andere vrouw. Dit was dus één van de opdrachten die de deelnemers kregen. Achteraf was Celine volledig buiten adem: “Het voelde als leven of dood”, zegt ze.

Celine Huijsmans flink beschuldigd

Onlangs schreven we over hoe Celine Huijsmans werd beschuldigd van het zijn van een ‘homewrecker’. Ze zou, meerdere malen, een relatie zijn aangegaan met getrouwde mannen en daarmee het gezin van die mannen kapot hebben gemaakt. Zo zou ze tijdens de opnames van Kamp van Koningsbrugge special edition verliefd zijn geworden op iemand van de productie, Tim. Tim bleek op dat moment een vrouw en kind thuis te hebben zitten. De geruchten werden verspreid door Dennis Schouten en Jan Roos. De twee heren zijn de presentatoren van RoddelPraat.
Celine Huijsmans is woedend door roddels

Via Instagram laat Celine weten dat ze ontzettend kwaad is op de heren van RoddelPraat. “Haal je die onzin over mij ff van je site af. . Zonder navraag zulke shit op je kanaal over mij plaatsen. Spoor je niet ofzo? Kneus”, schrijft ze naar Dennis. Ook Jan krijgt de volle lading: “Haal je deze er ff af? Beetje vreemd of verspreiden jullie altijd zonder navraag fake news? Valt me echt tegen van je dit. Tijd te ontvolgen maar. Sukkel”. Celine neemt geen blad voor de mond. Ze gaat verder: “Jammer, Jan! Vond je altijd wel toffe gozer, until now. Zielige mannetjes met fake news hoef ik niet te volgen. Meneer de journalist. Triest. Smaad dit.”
Celine Huijsmans is wel erg hypocriet

Celine heeft duidelijk een temperament. Dat blijkt wel uit bovenstaande berichtjes. Wel valt het op dat ze Jan Roos eerst wél een toffe vent vond, maar nu hij iets over haar verspreid niet meer. Dat zijn bijna letterlijk de woorden die Celine naar Jan schrijft: “Vond je altijd wel toffe gozer, until now.” Celine heeft dus altijd heerlijk van alle roddels kunnen genieten tót ze te dichtbij kwamen. Dat is ook niet zo netjes hè, Celine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak