Video: Bloedmooie Viaplay-verslaggeefster Stéphane Kox toont geheim talent bij Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox is niet alleen maar een mooi koppie, ze heeft als presentatrice ook echt wel veel talent te pakken. 

De prachtige Stéphane Kox is niet alleen een sprankelende verschijning, maar spreekt ook haar talen. Dat blijkt wel uit een recent interview dat de prachtige presentatrice deelt op Instagram. Daarin blijkt we dat ze een aardig woordje over de grens spreekt. In het interview spreekt ze volledig in netjes Duits met beroemde Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko. En dat leverde een bijzonder gesprek op.

Lees ook: Buitenkansje: Maar liefst 33x je inzet als Max Verstappen de GP van Frankrijk wint | Mannenzaken.nl
Stéphane Kox weet van wanten bij de Formule 1

Het was al wel bekend dat de prachtige Stéphane Kox goed was in haar werk. De knappe blondine heeft natuurlijk flink wat ervaring zelf met autoracen en dat merk je wel aan de manier waarop ze interviewt. Ook heeft ze blijkbaar een goede talenknobbel, waardoor ze in verschillende talen met mensen kan praten. Daarom is Stéphane ook zo’n belangrijke aanwinst voor Viaplay. Niet alleen kan ze overal over meepraten, soms ook in iemand zijn eigen taal, en daadwerkelijk haar expertise laten spreken, maar ze weet ook de juiste antwoorden te ontrafelen bij de mensen die ze voor haar microfoon heeft.

Niks gaat boven Stéphane Kox in een mooie outfit

Natuurlijk blijft Stéphane Kox naast haar expertise ook gewoon een prachtige vrouw om naar te mogen kijken. Ook heeft ze een grote verzameling aan mooie outfits waardoor ze altijd op een verassende manier op beeld verschijnt. En dat zorgt ervoor dat er genoeg mensen zijn die graag inschakelen naar Viaplay om de knappe blondine te mogen zien. En dat is goed nieuws voor Viaplay, die al sinds de eerste dag moeite heeft met het binnenhalen en vasthouden van vaste kijkers. Een leuke en spontane meid als Stéphane Kox kan daar natuurlijk verandering in brengen. Ze is daarmee ook een klein beetje het geheime wapen van Viaplay. Zonder Stéphane hadden ze waarschijnlijk een groter probleem bij de zender.

Stéphane Kox staat garant voor mooie televisie

Niet alleen haar mooie uiterlijk en verstand van zaken maken Stéphane een echte aanwinst voor Viaplay. De knappe blondine is namelijk ook gewoon overal voor in. En dat betekent dat ze gerust in een racewagen gaat zitten als dat leuker is voor het beeld. Ook komt ze overal binnen en heeft ze alles behalve een blad voor de mond, waardoor ze ook geen genoegen neemt met een simpel antwoord. Stéphane vraagt door en gaat net zo lang verder totdat ze het antwoord heeft wat ze wil horen. De presentatrice heeft een neusje voor wat goede televisie is en dat is zeker belangrijk. Daarmee kan Stéphane moeiteloos aanvoelen wat er nodig is om een item net even wat interessanter te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.