Video: Bloedmooie schaatsster Femke Kok vermaakt zich met drie mannen in boot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie schaatsster Femke Kok vermaakt zich uitstekend. De knappe dame mocht een dagje op het water doorbrengen met drie mannen. 

De knappe schaatsster was even helemaal gelukkig op haar vrije dag. Ze mocht namelijk lekker het water op. En dat was met de hoge temperaturen natuurlijk wel aangenaam. Even het warme en kleffe schaatspakje verruilen voor zwemkleding deed de schaatsster erg goed. Ze kon met het leuke dagje even goed haar rust pakken. En dat deed Femke natuurlijk niet alleen. Ze had wat vrienden uitgenodigd voor op de boot, waaronder drie stoere mannen. En Femke vond dat erg fijn, want zo had ze de hele dag wat moois om naar te kunnen kijken.

Lees ook: Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster
Femke Kok maakt verleidelijke foto met drie ontblote mannen

Terwijl de heren alle drie hun shirt al hebben uitgetrokken voor de foto, probeert Femke nog even nonchalant te poseren. Het lukt haar best goed. Ook heeft ze een knappe vriendin meegebracht, zodat ze ook nog iets anders te doen heeft dan naar de drie heren staren. Dat gaat haar op den duur namelijk toch vervelen. Met zijn vijven maken ze het water onveilig. Het ziet er uit als een enorm gezellige en leuke trip. In haar zwemkleding ziet Femke er ook nog eens pico bello uit. Misschien dat ze voortaan beter dit aan kunnen trekken op de baan. Dan zou schaatsen nog veel populairder worden.

De boot scheurt over het water, bijna net zo snel als Femke op het ijs

De groep scheurt hard over het water. Wat wil je ook anders, met zo’n snelle boot. De boot is bijna net zo snel als Femke op het ijs. Al moet Femke wel nog hard trainen als ze de absolute top wilt bereiken. Ze doet al jaren mee in de hoogste kringen, maar is nooit de eerste schaatsster waar mensen het over hebben als het gaat om een kans op een gouden medaille of een andere prijs. Femke heeft dan ook sterke concurrentie in de vorm van vrouwen als Suzanne Schulting en Jutta Leerdam. Maar daar hoeft Femke vandaag niet over na te denken. Vandaag hoeft ze alleen te genieten van de zon en het water, en natuurlijk de stoere mannen die ze mee heeft genomen.

Femke Kok maakt er een ontspannen dagje van

De knappe schaatsster en haar vrienden blijven de hele dag weg en maken er zo een zeer ontspannen dagje van. Ze dobberen lekker op het water, zwemmen een stukje en varen dan weer verder. In de warme zon genieten ze van hun dagje vrij. Femke zou best vaker dit soort tripjes willen doen, maar de plicht roept. Binnenkort moet ze weer verder met haar training. Want ook Femke heeft de droom de absolute top te bereiken. En dat kan niet als je alleen maar boottochtjes maakt. Maar nu ze nog vrij is geniet ze van elk moment. Femke is heerlijk aan het ontspannen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.