Video: Bloedmooie Nikkie Plessen gaat iets te ver in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen gaat een avondje stappen. Haar voorbereiding in eigen slaapkamer gaat echter een tikkeltje te ver…

Nikkie Plessen heeft een lange avond voor de boeg. Ze gaat namelijk lekker een avondje uit. Voordat ze de deur uit gaat moet ze alleen wel een paar uur voor de spiegel staan. Ze spendeert zó veel tijd voor de spiegel in haar slaapkamer, dat ze op een gegeven moment net een barbiepopje lijkt!

Nikkie Plessen laat zien hoe zij haar make-up doet

Voor haar vrouwelijke volgers laat ze een tutorial zien hoe ze haar make-up op doet. De influencer doet die aan de hand van haar eigen producten. Met haar merk NIKKIE is ze een groot succes. Inmiddels worden haar producten zelfs in Europa en Azië verkocht. Met deze producten staat ze alleen wel een tijdje voor de spiegel. Op een gegeven moment begint ze er als een Barbie popje uit te zien. Wie haar in de club gaat zien, ziet uiteindelijk wel een bloedmooie vrouw.
Nikkie Plessen neemt boksbeugel mee naar uitgaan

De prachtige blondine gaat een heerlijk avondje uit. Ze neemt alleen wel wat opmerkelijks mee, namelijk een boksbeugel. Nou niet helemaal een boksbeugel, maar het lijkt erop. Wanneer je naar de ringen van Nikkie gaat kijken zou je bijna oppassen als je haar tegen komt. Wat een flinke jongens heeft zij namelijk om haar vingers zitten. De beeldschone influencer heeft haar hele hand vol met enorme ringen dat het lijkt op een boksbeugel. Pas maar op met uitgaan dat je haar niet boos maakt. Die flinke jongens zien er namelijk pijnlijk uit!

Nikkie Plessen straalt in haar nieuwe jurken

De beeldschone influencer heeft weer een lading nieuwe jurken binnen gekregen. In deze jurken straalt de blondine letterlijk. Wanneer je naar haar kijkt in het jurkje krijg je zelfs een beetje pijn in je ogen. Zo lang de zon niet schijnt ben je veilig. Haar benen komen er prachtig onderuit en de hakken die ze aan heeft mogen er ook zijn. Haar volgers laten dan ook weten dat ze de jurken gelijk gaan halen. Nikkie Plessen heeft dus weer een goede aankoop gedaan!
Nikkie Plessen is klaar voor de winter

De herfst is net begonnen, maar Nikkie Plessen kan niet wachten op de winter. Lekker voor de open haard zitten en warme chocomelk drinken zit er voor haar niet in. Ze is namelijk nieuwe ski jassen aan het showen. In een prachtige leren broek en hoge laarzen loopt ze een soort mode show. Wie in de winter weer wil gaan skiën is bij Nikkie Plessen aan het goede adres. Wie weet krijg je bij aankoop van een winterjas Nikkie Plessen er bij. Als dat zo is dan koopt iedereen een jas!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.