Video: Bloedmooie Doutzen Kroes is helemaal van de kaart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Supermodel Doutzen Kroes heeft vanwege al dat reizen niet meer helemaal door in welk werelddeel ze nu precies aanwezig is. 

Doutzen is een klein beetje de weg kwijt. Door het vreemde weer, in combinatie met haar drukke en internationale baan, weet ze bijna niet meer in welk land ze nu eigenlijk zit. Ze is dan ook helemaal van de kaart. Maar gelukkig wist ze nog wel hoe haar mobiel werkte. zodat ze een mooi filmpje kon maken voor al haar volgers. En die zijn natuurlijk erg dankbaar voor de mooie beelden.

Lees ook: Foto: Schoenloze Doutzen Kroes bevrijdt zichzelf in het bos

Weet Doutzen nog wel in welk land ze is?

Het is dan wel April, maar daar heeft het weer even geen boodschap aan. Het heeft dan ook flink gesneeuwd. En Doutzen die raakt van al die sneeuw flink in de war. Ze neemt een lange wandeling, maar in plaats van door een prachtig lentebos te lopen, begeeft Doutzen zich in een winter wonderland. Daar had ze niet helemaal op gerekend. Ook draait Doutzen een soort zomers Afrikaans muziekje op de achtergrond. De verwarring wek seizoen, land of continent zelfs, het prachtige model is, wordt steeds groter.

Doutzen is weer even terug in het land

Het  meest begeerlijke model van de wereld is weer even terug in het land. Voor hoe lang is altijd maar de vraag. Nu de coronamaatregelen overal in de wereld lijken te verdwijnen, kan het niet lang meer duren of Doutzen pakt haar werk in het buitenland weer op. Voorlopig is ze nog veel op haar Nederlandse fiets te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen loopt graag lange stukken buiten

Je zou het misschien niet helemaal achter de prachtige vrouw zoeken, maar Doutzen is een enorm fan van lange wandelingen door de natuur. Daarom zie je haar ook zo vaak buiten een foto maken. Ze is nu eenmaal buiten veel te vinden. Door een lange wandeling door de Nederlandse natuur te maken, kan Doutzen haar hoofd lekker leeg gooien. En met het hectische leven van Doutzen is dat geen overbodige luxe.

Doutzen is weg van sneeuw

Waar de meeste mensen liever de hele dag binnen zitten bij temperaturen onder het vriespunt, zoekt Doutzen juist lekker het bos op. Want bij die temperaturen is er namelijk flinke kans op sneeuw. En aangezien Doutzen zich graag in een winterwonderland begeeft, moet ze op die momenten juist naar buiten.

De warme kleding heeft Doutzen al tevoorschijn getoverd

Maar geen zorgen, want Doutzen heeft genoeg warme kleding om haar de koude middagen door te slepen. En al die kleding komt voorbij op social media, zodat de warme pakjes eerst even door haar volgers gekeurd kunnen worden. Doutzen wil natuurlijk wel het beste voor de dag komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Gaat Doutzen dit jaar weer zo gek doen?

Of al die sneeuw Doutzen een beetje heeft doen afkoelen, of dat ze nog steeds zo gek gaat doen dit jaar, dat is afwachten. Vorig jaar was Doutzen flink in de war en kraamde ze een hoop onzin uit op haar social media. Maar dit jaar lijkt ze te hebben geleerd en is ze een stuk gematigder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.