Video: Bloedmooie Doutzen Kroes is helemaal van de kaart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Supermodel Doutzen Kroes heeft vanwege al dat reizen niet meer helemaal door in welk werelddeel ze nu precies aanwezig is. 

Doutzen is een klein beetje de weg kwijt. Door het vreemde weer, in combinatie met haar drukke en internationale baan, weet ze bijna niet meer in welk land ze nu eigenlijk zit. Ze is dan ook helemaal van de kaart. Maar gelukkig wist ze nog wel hoe haar mobiel werkte. zodat ze een mooi filmpje kon maken voor al haar volgers. En die zijn natuurlijk erg dankbaar voor de mooie beelden.

Lees ook: Foto: Schoenloze Doutzen Kroes bevrijdt zichzelf in het bos

Weet Doutzen nog wel in welk land ze is?

Het is dan wel April, maar daar heeft het weer even geen boodschap aan. Het heeft dan ook flink gesneeuwd. En Doutzen die raakt van al die sneeuw flink in de war. Ze neemt een lange wandeling, maar in plaats van door een prachtig lentebos te lopen, begeeft Doutzen zich in een winter wonderland. Daar had ze niet helemaal op gerekend. Ook draait Doutzen een soort zomers Afrikaans muziekje op de achtergrond. De verwarring wek seizoen, land of continent zelfs, het prachtige model is, wordt steeds groter.

Doutzen is weer even terug in het land

Het  meest begeerlijke model van de wereld is weer even terug in het land. Voor hoe lang is altijd maar de vraag. Nu de coronamaatregelen overal in de wereld lijken te verdwijnen, kan het niet lang meer duren of Doutzen pakt haar werk in het buitenland weer op. Voorlopig is ze nog veel op haar Nederlandse fiets te vinden.
Doutzen loopt graag lange stukken buiten

Je zou het misschien niet helemaal achter de prachtige vrouw zoeken, maar Doutzen is een enorm fan van lange wandelingen door de natuur. Daarom zie je haar ook zo vaak buiten een foto maken. Ze is nu eenmaal buiten veel te vinden. Door een lange wandeling door de Nederlandse natuur te maken, kan Doutzen haar hoofd lekker leeg gooien. En met het hectische leven van Doutzen is dat geen overbodige luxe.

Doutzen is weg van sneeuw

Waar de meeste mensen liever de hele dag binnen zitten bij temperaturen onder het vriespunt, zoekt Doutzen juist lekker het bos op. Want bij die temperaturen is er namelijk flinke kans op sneeuw. En aangezien Doutzen zich graag in een winterwonderland begeeft, moet ze op die momenten juist naar buiten.

De warme kleding heeft Doutzen al tevoorschijn getoverd

Maar geen zorgen, want Doutzen heeft genoeg warme kleding om haar de koude middagen door te slepen. En al die kleding komt voorbij op social media, zodat de warme pakjes eerst even door haar volgers gekeurd kunnen worden. Doutzen wil natuurlijk wel het beste voor de dag komen.
Gaat Doutzen dit jaar weer zo gek doen?

Of al die sneeuw Doutzen een beetje heeft doen afkoelen, of dat ze nog steeds zo gek gaat doen dit jaar, dat is afwachten. Vorig jaar was Doutzen flink in de war en kraamde ze een hoop onzin uit op haar social media. Maar dit jaar lijkt ze te hebben geleerd en is ze een stuk gematigder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!