Video: Bibberende Victoria Koblenko heeft enorm gat in voorkant van

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeldschone Victoria Koblenko houdt van pijn. De blondine dook weer vol overgave het ijskoude water in! Dit enorme gat in de voorkant van haar outfit bezorgde haar extra bibbers!

Victoria Koblenko blijft goed drijven

De laatste tijd is de Wim Hof-methode een enorme trend. Ook Victoria Koblenko doet het nu al een tijdje. Ze deelde eerder een filmpje op Instagram dat ze tijdens een koude periode in het jaar het water indook ter ere van alle donaties die waren opgehaald voor de oorlog in Oekraïne. Om zichzelf deze keer nog meer uit te dagen, heeft de knappe Victoria ervoor gekozen om een luchtig setje aan te trekken. Via dat enorme gat in de voorkant van haar stroomt het extreem koude water nog méér langs haar lijf. Haar ‘dames’ dobberen goed mee met het water, ondanks dat Victoria het erg zwaar heeft als ze haar prachtige verschijning onderdompelt in het meer. Ze moet heel hard haar best doen om haar ademhaling onder controle te houden, maar na een klein minuutje lijkt ze helemaal gewend te zijn aan het koude water. Victoria lacht even leuk in de camera, en dan zie je haar met een bloedgang verder het diepe induiken!

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko weet precies wat haar volgers willen zien

Victoria Koblenko juicht voor Shaktar tegen Feyenoord

Onlangs vond er in Rotterdam een wedstrijd plaats tussen Feyenoord en FC Shaktar Donetsk. Victoria Koblenko was gezellig met haar man Evgeniy Levchenko en hun zoontje Kiy naar de wedstrijd komen kijken in De Kuip. Zowel Victoria als Evgeniy zijn beide van Oekraïense afkomst, dus je zou denken dat hun zoontje dan ook groot supporter zal zijn voor FC Shaktar. Maar dit blijkt helemaal niet zo te zijn, hij is een grote Feyenoordsupporter! Hieronder in de Instagram-post zie je het gezin samen, en draagt hij een Feyenoordshirtje. Om toch een beetje steun te betuigen heeft hij in midden van zijn voetbalshirt de vlag van Oekraïne staan. Evgeniy, de man Victoria is in ieder geval heel sportief. Hij zegt: ”Geen worden maar daden. 7:1 een terechte uitslag voor
gefeliciteerd alle Feyenoorders. FC Shaktar, sterkte en succes komende tijd!”
Victoria houdt zoontje Kiy zoveel mogelijk uit de media

Op Instagram heeft Victoria Koblenko 216.000 volgers. De knappe actrice deelt regelmatig leuke en kiekjes van haarzelf. Ook zien we geregeld foto’s samen met haar man Evgeniy Levchenko voorbij komen. Alleen deelt Victoria nauwelijks iets van haar zoontje. Als je kijkt naar bovenstaande foto, dan zie je dat zijn ogen met een filter van twee voetballen zijn verborgen. Bij andere Instagram-posts, als zoontje Kiy erop staat, dan zie je dat zijn gezicht nauwelijks tot niet zichtbaar is. Hieruit valt te concluderen dat het aan Kiy is om zelf te besluiten of hij ooit in de media zichtbaar wordt. Alleen moet de beste jongeman dan nog een paar jaartjes ouder zijn. Tot die tijd houden Evgeniy en Victoria hem buiten de spotlights.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak