Foto: Victoria Koblenko weet precies wat haar volgers willen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko laat in een nieuwe post zien dat ze echt wel weet waarom 200 duizend mensen haar volgen. Het is niet verrassend dat er een bikini aanwezig is op haar foto.

Victoria probeert activistisch te zijn

Als je naar de biografie op de Instagram van Victoria Koblenko kijkt, verwacht je iets heel anders dan wat je op het profiel ziet. De eerste zin uit haar biografie is “actress turned volenteer”. Dit wordt gevolgd door opmerkingen over fast fashion, biohackig en fasting. Echter kom je na één keer scrollen op haar account bij foto’s van de dame in bikini of in leuke jurkjes. Daarbij is soms wel een tekst te vinden over wat haar bezig houdt. Echter laat ze met haar nieuwe post even weten dat ze echt wel door heeft waarvoor mensen haar volgen. In haar story posste ze de vraag of mensen haar volgen. Één van de opties is ‘plaatjes kijken’. Op achtergrond ziet men een mooi beeld van Victoria in . die weet precies wat ze doet dus. Met haar is het te verwachten dat meer mensen haar volgen voor de foto’s dan voor de beschrijving erbij.

Influencer activiteiten

Met haar posts probeert Victoria Koblenko hard om een goede influencer te zijn. Zo schrijft ze over water drinken en in je eentje op vakantie gaan. Daarnaast maakte ze een deal over waarbij zij het gezicht is van een onderzoek naar de luchtkwaliteit in Amsterdam. De lucht in onze hoofdstad is niet gezond volgens de standaarden van de WHO. Ze gebruikt haar Instagram om hier aandacht voor te vragen. Hierbij noemt ze ook het longfonds, maar dat leidt niet af van de ‘partner’ bij de post. Dat is namelijk Dyson. Victoria plaatste dus ook foto’s van haar zoontje met de een Dyson rugzakje. Haar man Evgeniy Levchenko doet ook volledig mee aan dit project. Ook hij is naar eigen zeggen een “Environmentalist”. Daarnaast zijn beide druk met de oorlog tussen Oekraïne en Rusland, wat begrijpelijk is sinds beide uit Oekraïne komen. Samen hebben ze bijna een half miljoen euro opgehaald voor de slachtoffers. Toch deelt Victoria iets meer op het internet dan haar man. Waar hij vooral zijn activiteiten online zet, gaat zij in op alle details. Ze verteld over haar hormonale schommelingen en haar dieet.
Werkt ze nog?

Hoewel er wel wat foto’s van fotoshoots op de Instagram van Victoria te vinden zijn, is er weinig te vinden dat wijst op werk. Af en toe een interview, maar niet meer echte klussen in series of films. Één per jaar ongeveer. Uiteraard moet ze ook nog voor haar zoontje zorgen, dat is ook een baan zo ongeveer. Ook al gaat hij naar school, daarbuiten is huismoeder zijn veel werk. Dat weet Victoria zelf natuurlijk ook na haar rol in de 2017 film ‘Huisvrouwen bestaan niet’. In 2022 speelde Victoria in de Nederlandse romantische comedy ‘Ik wist het’, maar deze ontving gemengde reacties en was niet heel populair.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!