Video: Bettina Holwerda wordt flink betast tijdens héél massage

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Bettina Holwerda deelt een nogal verhaal met Ruud de Wild tijdens de live uitzending van NPO Radio 2

Actrice Bettina Holwerda is een prachtige vrouw. Met haar blonde haren, leuke gezichtje en flinke voorgevel steelt ze de harten van alle mannen. Toch moeten we jullie teleurstellen, want deze mooie vrouw is al bezet. Ze is sinds 2011 al getrouwd met zanger Jim Bakkum. Aangezien we weinig drama horen vanuit hun huwelijk zijn ze dus al die tijd al heel gelukkig getrouwd. Hoe kan het ook anders met zo’n leuk stel!

Flinke jongens van Bettina Holwerda onder handen genomen

Onlangs was Bettina te gast bij NPO Radio 2. Ze mocht aanschuiven bij De Wild in de Middag bij Ruud de Wild en sidekick Gijs Hakkert. Ze vertelt over een zeer ervaring die ze onlangs heeft gehad tijdens een massage. “Ik heb een drukke tijd, dus ik dacht, ik neem even een massage,” zo Bettina. Ze gaat verder: “Mijn rug was gedaan. Ik draaide me om. Je ligt er alleen in je onderbroek.” Dat is waar het verhaal een wending neemt. De masseuse van Bettina was bezig en de blondine leek ervan te genieten. Tót het moment dat haar twee dames ineens flink onder handen werden genomen. Dat was niet gepland en Bettina had geen enkele waarschuwing gekregen. Er stond zelfs overal in de kamer dat er geen ‘spannende’ dingen plaats zouden vinden. Bettina stond ervan te kijken en voelde zich erg ongemakkelijk. Ze durfde er echter niks van te zeggen. De heren van de show moeten erom lachen en vinden zo’n massage met een ‘vrolijk einde’ juist wel interessant.
Fans van Bettina Holwerda snappen de blondine heel goed

In de reacties van de bovenstaande video duiken er allerlei verhalen op van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Elize, oftewel Elise van der Horst, is de eerste die reageert: “Ik heb precies hetzelfde meegemaakt in Spanje”. Vervolgens reageert iemand met: “Het is triest dat je je dan nog bezwaard voelt om er iets van te zeggen…als het niet goed voelt zijn ze een grens over gegaan en mag, nee moet, je er iets van zeggen.” Er zijn helaas ook reacties die commentaar leveren op het bezwaar van Bettina: “Mond dicht en genieten,” reageert ene Thijs. Gelukkig zijn er ook mensen die dankbaar zijn dat Bettina zoiets durft te delen met Nederland. Iemand reageert met: “Herkenbaar Bettina! En dan ook nog op een strand.. zo’n chinees vrouwtje en ik lag zonder bovenstukje.. zei ze: omdraaien handen en armen gedaan.. en toen opeens voor de ogen van iedereen ging ze mn voorgevel masseren.. euh jaa.. wat doe je dan.. das he-le-maal ongemakkelijk. Dat ging me toch wel een tandje te ver.. maar je ligt daar dan bevroren ofzo. Niet fijn. Thanks dat je dit deelt!” Hopelijk durven mensen dankzij het verhaal van Bettina hun grenzen nu wat makkelijker aan te geven en zien ze dat ze niet de enige zijn die het moeilijk vinden.

Reacties betasting Bettina

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!