Video: Beschonken Welmoed Sijtsma danst innig met beeldschone vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma is verschenen in een nieuwe spannende video. Daarin danst ze in een beschonken toestand met een bekende vriendin. 

Samen met haar bekende vriendin Ortál Vriend, danst Welmoed Sijtsma er flink op los in onderstaande video. Waar kennen deze twee bekende vrouwen elkaar van? Nou, een aantal jaar geleden deden ze allebei mee aan het programma De IJzersterkste, een schaatsprogramma vol bekende Nederlanders. De twee vrouwen raakten gelijk bevriend en zijn dat eigenlijk altijd gebleven. Ze gaan nog steeds samen op stap en maken dus hele wilde avonden mee. Gelukkig heeft er altijd wel iemand een telefoon bij zich. Op die manier kunnen de dames tijdens het stappen allerlei leuk video’s maken. En dat wordt natuurlijk zeer gewaardeerd door hun volgers, die hartstikke blij zijn met de leuke filmpjes. Maar hoe beschonken waren de dames eigenlijk? Nou, kijk zelf maar!

Lees ook: Foto: Welmoed Sijtsma laat lijf zien in open jurkje

Behalve spontaan zingen kunnen Welmoed Sijtsma en Ortál Vriend ook heel goed dansen

Naast dat de dames heel erg goed zijn in beschonken toestand een nummer uitvoeren, kunnen ze ook nog eens heel erg leuk dansen. Hoe meer privé beelden van Welmoed er tevoorschijn komen, des te leuker de blondine lijkt te worden. Welmoed is het type waar je onder andere een heerlijk romantische avond thuis op de bank met een wijntje mee kan zitten en ook een wilde avond in de club mee kan beleven. het beste van beide werelden dus. En dat maakt Welmoed zo bijzonder. Daarbij kan ze ook nog eens heel goed dansen. Kijk maar naar de danspasjes die ze laat zien op de video. Ze gooit heerlijk haar heupen los en laat haar van haar beste kant zien. Haar vriendin Ortál heeft alles gelukkig gefilmd, zodat je het nu op je gemak terug kan kijken.

Wie is de knappe vriendin van Welmoed Sijtsma?

Je kan Ortál Vriend kennen van haar rollen in Celblok H, Flikken Rotterdam en Mocro Maffia. De bekende actrice timmert flink aan de weg in de Nederlandse mediawereld. Ook doet ze veel mee aan televisieprogramma’s, waardoor je haar waarschijnlijk al vaker eens voorbij hebt zien komen. De knappe brunette is wel een van de meest interessantere vrouwen in het Nederlands acteurslandschap. Spontaan, altijd vrolijk, super aantrekkelijk en een flinke portie humor; dat zijn de eigenschappen van deze knappe vriendin van Welmoed Sijtsma. Gelukkig heeft Ortál Vriend zelf ook een Instagram pagina, zodat je van deze beeldschone dame geen moment hoeft te missen.
Welmoed Sijtsma danst nog even door met knappe vriendin

De twee bekende vrouwen dansen tot in de late uurtjes nog door. Geen van hen heeft echt zin om naar huis te gaan voor de zon opkomt. Dan zit er maar één ding op en dat is dansen tot je er letterlijk bij neervalt. Welmoed en haar knappe vriendin besluiten dan ook om net zo lang door te feesten tot ze naar huis worden gestuurd. Maar met zulke gezellige vrouwen in de buurt, zullen de barmannen ze ongetwijfeld een oogje hebben toegeknepen en de vriendinnen nog na sluitingstijd door hebben laten feesten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!