Video: Beeldschone Kelly Piquet filmt zichzelf vanuit zeer interessante hoek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De uiterst knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet heeft een geweldige nieuwe video gedeeld vanaf haar vakantieadres. 

Kelly Piquet is samen met Max Verstappen en haar dochtertje op vakantie. En dat bevalt het knappe model eigenlijk heel goed. De prachtige brunette geniet vol van haar familie en de heerlijk warme zon. Het warme weer zorgt er wel voor dat Kelly zo min mogelijk doet. Daar heeft ze met die warme temperaturen ook helemaal geen energie voor. Dus besluit ze om even neer te strijken op een ligstoel bij het zwembad. Maar het kost Kelly daar wel veel moeite om de juiste hoek te vinden voor een mooie foto. En terwijl ze zoekt naar de beste hoek voor de foto, neemt ze haar pogingen op als filmpje. De leuke video belandt wel op haar Instagram account. De foto is er nooit van gekomen.

Lees ook: Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly op stap met haar perfecte gezinnetje

Meestal is Max verstappen te druk om mee te gaan op vakantie, maar nu hij even rust heeft van de Formule 1 is het geen enkel probleem om even een periode rust te nemen en samen met Kelly en haar dochtertje een korte vakantie te nemen. Het perfecte gezinnetje heeft het zo te zien enorm naar hun zin. Met zijn drieën poseren ze vrolijk voor een foto. Heel lang zal Max niet hebben voordat hij weer verder moet met trainen, maar voor nu geniet hij van het moment met Kelly en haar dochter. Het gezin Verstappen beleeft een heerlijke vakantie.

Ook zonder Max Verstappen weet Kelly zich prima te vermaken

Het superknappe model weet zich ook zonder Max Verstappen prima te vermaken. In haar eentje of samen met haar dochtertje trekt Kelly er graag op uit om nieuwe plekken te verkennen. Of het nu gaat om een nieuwe stad zien, een trip door de natuur, een weekendje shoppen met vriendinnen of lekker uit eten met haar dochtertje, Kelly weet zichzelf wel te redden. Ze heeft ook de betere deal van de twee, aangezien Max zijn schema vooral gevuld is met trainen om aan de top van de race-wereld te blijven. Niet dat hij dat erg vindt, want racen is Max zijn passie. Maar Kelly heeft er graag nog een sociaal leven naast, en dat gaat haar uitermate goed af.

Kelly Piquet steunt Max tijdens elke race

Nu is Kelly nog even heerlijk aan het genieten van haar vakantie, met af en toe een modellenklus tussendoor, maar als het race-seizoen weer verder gaat, dan zal Kelly ook weer van de partij zijn. Ze staat bij de belangrijke wedstrijden aan de kant om Max aan te moedigen. Als Max dan weer een wedstrijd gewonnen heeft, dan is het eerste wat hij doet Kelly in zijn armen sluiten. Max heeft maar geluk met zijn zelfredzame, knappe en lieve vriendin. Er zijn genoeg mannen die ontzettend jaloers zijn op de coureur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?