Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, is een dame met veel smaak. Dat zie je wel aan alle spannende en verleidelijke pakjes die ze altijd aan lijkt te hebben. Kelly maakt ook graag foto’s van al die verleidelijke pakjes, zodat ze haar volgers kan inspireren met haar kledingkeuzes. Dat is dan weer heel attent van Kelly. En al die mooie foto’s worden ook zeker gewaardeerd. Kelly plaatst regelmatig nieuwe foto’s. zelfs als ze eigenlijk op vakantie is. Want hoewel je zou verwachten dat al haar aandacht naar Max Verstappen zou gaan, blijft hij een beetje op de achtergrond. In het geval van haar nieuwste foto doet hij dat letterlijk, want je ziet hem op het bed achter Kelly liggen, terwijl zij alweer bezig is met het maken van een leuke foto.

Lees ook: Video: Kelly Piquet geniet intens van andere Nederlandse man

Kelly Piquet draagt strak pakje

Kelly heeft voor de foto een strak blauw pakje aangetrokken. Of dit haar pyjama is, of ook daadwerkelijk kleren zijn waarin Kelly naar buiten gaat, zegt ze er niet bij. Maar het ziet er toch mee naar uit als iets wat je vooral binnen draagt. Wel is het ideaal voor de warmte, zo’n kort topje en kort broekje. Zo kan Kelly maximaal afkoelen. Max lijkt allang iet meer op te kijken van de pakjes van Kelly. Die maakt dit zo vaak mee, dat zijn vriendin een mooie foto van zichzelf wilt maken, dat hij het maar laat gaan en zich rustig en gedeisd op de achtergrond laat. Max ziet het resultaat wel een keer voorbij komen. Daarbij ligt Kelly straks naast hem, dus dan heeft hij die foto’s helemaal niet nodig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly droomt al van volgende outfit

Welk strak pakje Kelly als volgende aan gaat trekken is altijd een beetje een verrassing, zelfs Kelly weet dat nooit zo goed. Ze droomt de hele dag van haar verleidelijke kleding en welk setje ze als volgende aan zal doen. Kelly heeft een hoop verleidelijke kleding in haar kast hangen, dus er is keuze genoeg. Maar Kelly voelt gelukkig geen keuzestress. Ze weet tot dusver altijd de juiste kleding voor het moment te kiezen. Het komt eigenlijk niet voor dat Kelly ergens verschijnt en ze niet een leuk pakje heeft uitgekozen speciaal voor die gelegenheid.

Kelly ontspant tijdens vakantie met Max Verstappen

Tijdens haar vakantie met max Verstappen probeert Kelly maximaal te ontspannen. Ze heeft besloten om met al die warme temperaturen in ieder geval zo min mogelijk te doen en dat gaat haar voor alsnog heel erg goed af. Liggend op een luie stoel droomt Kelly al een beetje weg. Het zal niet lang duren of het knappe model is in dromenland aanbeland. Zelfs tijdens het ontspannen zorgt Kelly ervoor dat ze iets leuks aan heeft, zoals je kan zien in de video. Haar strakke, witte topje staat Kelly namelijk geweldig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!