Video: Beeldschone Atlete Lieke Klaver beleeft wilde nacht met uitzinnige teamgenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Klaver weet volgers flink te vermaken et foto’s van avondje uit met teamgenoten. Ze maakt er een flink feestje van.

De Nederlandse dames van de atletiek hebben zondag goud gewonnen op 4×400 meter estafette. Dus doken Lieke Klaver, Femke Bol en rest van de teamgenoten het nachtleven van Budapest in. Ook het mannen estafette team was aanwezig zo te zien. En de teams beleefde een ongelooflijk wilde nacht in het bruisende Boedapest. De knappe dames wisten er in ieder geval onder leiding van Lieke Klaver echt wel een flink feestje van te maken. Gelukkig hebben ze de foto’s bewaard. Zo kan iedereen thuis ook meegenieten.

Lees ook: Foto: Atlete Lieke Klaver sluit WK af met verleidelijkste foto van de week

Lieke Klaver en Laura de Witte maken spannend filmpje

De avond begint al goed als Lieke Klaver en Laura de Witte in wel hele spannende outfits samen een leuk filmpje maken. De knappe dames buigen allebei even flink voorover en laten zichzelf op die manier van hun beste kant zien. De prachtige dames zijn normaal alleen maar te bewonderen in atletiekpakjes en nu dus ook in heerlijke jurkjes. En dat staat natuurlijk gelijk ontzettend goed. De knappe meiden moeten wel even samen een video maken als ze er zo goed uit zien. Met hun prachtige video bewijzen de dames dat ze ook in dit soort outfits er echt heel erg goed uit kunnen zien.

Iedereen steekt de koppen bij elkaar voor een leuke video

Nadat er al wat meer drankjes doorheen gegaan zijn besluit iedereen om de koppen even bij elkaar te steken en samen een ontzettend leuke video te maken. En daar kunnen alle vrouwen op de video natuurlijk enorm om lachen. Ze staan er dan ook allemaal erg bijzonder op. Het is misschien niet meteen de meest verleidelijke foto, maar wel zeer intrigerend.

De wereldkampioenes moeten zich even van hun beste kant laten zien

Natuurlijk worden de knappe dames naarmate de avond vordert steeds baldadiger. En dat kan je echt wel merken aan de foto’s die de vrouwen samen maken na een tijdje. Iedereen begint steeds vreemder te poseren en de dames laten zich opeens van een hele andere kant zien dan je gewend bent van de atletiek vrouwen. Die lijken normaal namelijk zo braaf, maar blijken nu dus allemaal een hele wilde kant te verbergen. En dat vinden de fans van de Nederlandse atletiek dames natuurlijk ongelooflijk leuk om te zien.

Lees ook: Foto: Atleten Femke Bol en Lieke Klaver drukken hun lijf dicht tegen elkaar aan

Lieke Klaver geniet van vette hap na avondje stappen

Natuurlijk moet je op zo’n avond dat je allemaal met elkaar aan het drinken slaat wel heel erg goed eten. Anders ga je helemaal misselijk in bed liggen. Lieke Klaver deelt even een rondje fastfood uit aan haar teamgenotes. En die accepteren dat natuurlijk moeiteloos. De knappe vrouwen kunnen het echt wel hebben om een keer een frietje naar binnen te werken. En dus genieten ze allemaal enorm van dit heerlijke maaltje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.