Video: Bas Nijhuis maakt zich met radicale mening nu écht onmogelijk bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis krijgt de wind van voren van Johan Derksen! Moet hij voor zijn plekje bij VI gaan vrezen?

Het is wel duidelijk dat het Koningshuis ontzettend vaak moet ontgelden aan de tafel bij Vandaag Inside. Maar dan neemt Bas Nijhuis het ineens op voor het koningshuis tijdens de uitzending! Dat maakt hem niet heel populair bij Johan Derksen…

Johan Derksen heeft hekel aan het koningshuis

De mannen aan de tafel van Vandaag Inside blikken terug op Koningsdag. Daardoor hebben ze het ook over het koningshuis, daar hebben de mannen veel verschillende meningen over. Zo zegt Renée dat hij het wel leuk zou vinden om een dag te hebben die helemaal om hem draait. Maar Wilfred zegt dan: ”Zou dit niet ongemakkelijk zijn? Als dit altijd maar wordt gevierd, ik word er maar helemaal gek van!” Voor Wilfred zou Koning zijn echt niks zijn dus. Toch denkt Renée dat de koning het wel leuk vindt dat ze alles zo organiseren voor hem.

Maar dan begint Johan Derksen zich te uiten over zijn mening over de koning, het koningshuis en Koningsdag. ”Wie vindt het nou leuk om in Den Haag op zaterdagochtend vroeg helemaal naar Emmen in een bus te gaan?” Waarop Renée reageert met dat het ceremonieel is wat hij doet: ”Dat hoort toch bij zijn functie. Kijk hoe blij hij is.” Maar Johan heeft er niks mee en vindt maar dat de Koning toch elke dag al kermis heeft en niks doet voor Nederland. Maar dan verdedigt Scheidsrechter Bas Nijhuis de koning!

Bas Nijhuis verdedigt de koning en het koningshuis

”Maar kijk, dit is onderdeel van zijn baan. Dit hoort hij te doen!” Waarop de mannen aan de tafel niet serieus reageren maar doorgaan met de grapjes. Zoals of hij thuis veel zal oefenen om te sjoelen zodat hij alles wint. En ook wordt er gezegd dat ze dit hun eigen kinderen niet zouden gunnen.

Johan Derksen zegt dan opeens: ”Koning zijn is gewoon de grootste, vervelendste baan van Nederland.” En Bas gaat daar dan weer vol op in om het koningshuis te verdedigen! ”Maar Johan, het is onderdeel van zijn baan.” Terwijl Bas het er ook wel mee eens is dat ze te veel verdienen en belasting moeten betalen. Toch zegt hij ook dat ze daarnaast veel doen in het bestuur en verbinden. Johan is het daar zeker niet mee eens en vindt het echt allemaal onzin. Hij zegt dat het alleen maar geld kost voor iedereen in Nederland. En Bas vindt het hartstikke leuk dat we een koning hebben. De meningen zijn weer erg verschillend bij de mannen, maar dat is wel wat zo’n aflevering interessant maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.