Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens scène in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Babette van Veen gaat uit de kleren

De knappe Babette van Veen speelt de rol van Linda Bouwhuis-Dekker in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. De blondine heeft een ontzettend oogje op huisarts Luuk Bos, gespeeld door Kees Boot. Ze besluit om de huisarts een bezoekje te brengen op zijn woonboot om hem nogmaals duidelijk te maken hoe leuk ze hem vindt. Ze wandelt langs de vele aangelegde boten in een lange jas. Daar onderuit komen haar mooie benen met haar voeten in leuke, zwarte hakjes gestoken. Luuk staat samen met goede vriend Ludo een wijntje te drinken en loopt even weg. Linda en Luuk komen elkaar halverwege tegen en de huisarts lacht: “Linda, wat doe jij hier?” De blondine lacht ondeugend terug, bijt op haar lip en trekt haar jas langzaam uit. Er verschijnt een klein, pittig, zwart kantenjurkje. Luuk kijkt met verbazing naar de prachtige vrouw die voor hem staat en sluit dan zijn ogen. Plotseling komt Ludo achter Luuk vandaan. Linda schrikt en doet snel haar jas weer dicht.

Babette van Veen

Lees ook: Babette van Veen is na deze foto weer welkom bij GTST

Babette van Veen buigt verleidelijk over tafel heen

Het is intussen wel duidelijk dan Babette van Veen er niet vies van is om zichzelf lekker neer te zetten op haar Instagram en op televisie. Ze plaatst niet heel vaak foto’s van zichzelf op haar Instagram tegenwoordig, maar wanneer ze wél verschijnen, worden haar volgers dan ook goed verwend. Onlangs plaatste ze een prachtige zwart-wit foto op haar sociale media waarin ze heen heerlijk strak, zwart jurkje aanheeft. De hals van het jurkje is heel diep uitgesneden en aan het uiteinde van de mouwen zitten een soort van veren. Babette staat heerlijk voorover gebogen over een tafel heen waar een heel groot boek op ligt. Ze kijkt aandachtig naar het kunstwerk dat voor haar neus ligt. In de reacties wordt het ook duidelijk dat haar volgers intens genieten van deze foto. Één van de reacties valt wel op: “In eerste instantie dacht ik dat je de boel aan het afstoffen was als ‘pittige’ huishoudster, maar dat was je kleding!”
Babette van Veen is gek op vrijdag

Zoals al even gezegd, plaatst Babette niet zoveel foto’s van zichzelf op haar Instagram. Wie haar volgt weet precies wat er bedoeld wordt met de titel boven dit kopje. De blondine plaatst namelijk heel vaak leuke en gekke filmpjes op haar Instagram van dansende mensen, zingende kinderen of andere grappige filmpjes met een ‘feel good’ factor. Bij al die filmpjes plaatst ze telkens hetzelfde bijschrift: “IS HET AL VRIJDAG?” Babette is dus helemaal dol op het weekend en kan vanaf maandag al niet meer wachten tot het weer vrijdag is! Wij moeten toegeven ook dol te zijn op een lekkere vrijmibo op zijn tijd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...