Babette van Veen is na deze pikante foto weer welkom bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks een heel spannende foto kon Babette van Veen de jury van Het Perfecte plaatje in Argentinië niet overtuigen. Haar oude werkgever was blijkbaar wél gecharmeerd van het kiekje!

Babette van Veen liet haar creativiteit de vrije loop in het programma Het Perfecte Plaatje in Argentinië. Een programma waar het draait om bijzondere foto’s die shockeren en verbazen. En passie natuurlijk. Babette heeft aan alledrie geen gebrek, maar haar laatste foto werd niet gewaardeerd door de jury, dus heeft ze het programma moeten verlaten. En dat viel zwaar voor Babette. Niet zo zwaar echter als haar ontslag bij GTST. Hier had ze het een stuk moeilijker mee. Ze was bang in de vergetelheid te raken. De foto-excursie in Argentinië was leuk om zich weer even letterlijk en figuurlijk in de kijker te spelen. Na een geruchtmakende shoot waarin ze “helemaal” te zien was, hing ineens haar oude werkgever aan de lijn met de vraag of ze haar personage Linda Dekker toch nog nieuw leven in wil blazen. Dat laat Babette zich geen twee keer vragen!

Babette van Veen faalt met spannende foto

Ze heeft het uiteindelijk geschopt tot aflevering vier van het fotografieprogramma. Een hele prestatie, maar als ze terugblikt is ze niet helemaal tevreden met haar weinig verhullende shoot en haar gefaalde experiment met de kooi en collega fotograaf/deelnemer Maurice Lede. Die pakte gewoon niet uit zoals ze wilde, deelt ze in kort interview waarin ze terugblikt op haar avonturen. Ze is dus niet bang om kritisch op zichzelf te zijn. Maar haar ontslag bij GTST vond ze wél geheel onterecht.

Babette van Veen wederom terug in oude vorm

De actrice is vooral dus bekend van haar rol als Linda Dekker in Goede tijden, slechte tijden. Eind 2021 werd ze echter helaas ontslagen door de programmamakers. Een ontslag waar ze het niet helemaal mee eens was overigens. Ze heeft zat goede kwaliteiten, dacht ze vast en zeker zelf. Alleen de programmamakers zagen die niet. Na aanleiding van de foto hebben ze mogelijk eindelijk haar waardes goed kunnen bekijken. Toen zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze Babette toch nog maar even in moeten huren. De tijd van bijklussen bij spelshows is dus voorbij voor Babette, zo lijkt het. Ze zit wederom weer helemaal op haar plek.

babette foto perfecte plaatje

Babette op social media minder handig

Natuurlijk wil je, als fotografie enthousiasteling , dit delen met je volgers. Zo deelde ze de foto uit haar afscheidsaflevering online, zelfs al vond de jury deze niet leuk genoeg. Babette was er wel trots op. Haar natuurlijke foto uit aflevering 2 had ze ook nog gedeeld, maar die werd snel verwijderd door Instagram. Die vond de wild foto toch een tikkeltje té wild. Na een kleine aanpassing kon die gelukkig ook geplaatst worden. Van de jury kreeg die een 8.8, maar van menig volger een dikke 10! Zo blijkt uit de comments.

Babette klaar met fotografie?

Wij zagen het ook gelijk: haar plek voor de camera is een stuk “interessanter” dan wanneer ze achter de camera te vinden is. Dit mag ze vast van menig man nog veel vaker doen, dat model staan. Ze lijkt het echter weer drukker en drukker te krijgen met onder andere GTST en ze heeft nog zat side-jobs die ze ook graag doet. Zoals in filmrollen spelen en ze is daarnaast ook nog moeder. Al met al heeft ze het dus druk, dit model. Maar we hopen dat ze toch nog wat uurtjes kan vinden en de camera erbij pakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!