Video: Auto Max Verstappen onderging bizarre transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen heeft een indrukwekkende hoeveelheid auto’s gehad door de jaren heen. Tijd om ze allemaal nog een keertje te bekijken. 

De Formule 1 is een sport van innovatie. Natuurlijk draait het ook een beetje om wie de beste coureur is.  Toch speelt de auto waar ze in rijden ook een grote rol. Dat merk je wel. Daarom zijn de diverse teams ook constant aan het proberen om de auto’s te verbeteren en te zorgen dat ze betere resultaten zullen halen op het asfalt. Daarmee veranderen vaak ook de regels omtrent auto’s op het asfalt, om te passen bij alle innovaties die uit dat tweaken voortkomen. Inmiddels is Max door 18 auto’s heen gebrand voor hij bij zijn huidige wagen uitkwam. En dat is een bijzondere reis geweest. De nostalgische video met alle voorgangers van de RB19 kan je hier zien!

Max Verstappen bedankt team voor indrukwekkende prestaties

Natuurlijk is een coureur enorm afhankelijk van de wagen waar hij in rijdt en het team dat voor hem klaar staat. En daar lijkt Max Verstappen zich enorm bewust van te zijn. Hij weet dan ook altijd zijn team te bedanken en met hen een beetje plezier te maken tussen de races door. Max probeert er voor te zorgen dat alle mensen die meebouwen aan zijn succes zich gewaardeerd voelen. Daar merk je pas echt aan dat Max een ware kampioen is. Hij weet dat het succes wat hij op het asfalt heeft voor een groot deel ook afhankelijk is van het team wat achter hem staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!