Video: Auto Max Verstappen onderging bizarre transformatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Max Verstappen heeft een indrukwekkende hoeveelheid auto’s gehad door de jaren heen. Tijd om ze allemaal nog een keertje te bekijken. 

De Formule 1 is een sport van innovatie. Natuurlijk draait het ook een beetje om wie de beste coureur is.  Toch speelt de auto waar ze in rijden ook een grote rol. Dat merk je wel. Daarom zijn de diverse teams ook constant aan het proberen om de auto’s te verbeteren en te zorgen dat ze betere resultaten zullen halen op het asfalt. Daarmee veranderen vaak ook de regels omtrent auto’s op het asfalt, om te passen bij alle innovaties die uit dat tweaken voortkomen. Inmiddels is Max door 18 auto’s heen gebrand voor hij bij zijn huidige wagen uitkwam. En dat is een bijzondere reis geweest. De nostalgische video met alle voorgangers van de RB19 kan je hier zien!

Max Verstappen bedankt team voor indrukwekkende prestaties

Natuurlijk is een coureur enorm afhankelijk van de wagen waar hij in rijdt en het team dat voor hem klaar staat. En daar lijkt Max Verstappen zich enorm bewust van te zijn. Hij weet dan ook altijd zijn team te bedanken en met hen een beetje plezier te maken tussen de races door. Max probeert er voor te zorgen dat alle mensen die meebouwen aan zijn succes zich gewaardeerd voelen. Daar merk je pas echt aan dat Max een ware kampioen is. Hij weet dat het succes wat hij op het asfalt heeft voor een groot deel ook afhankelijk is van het team wat achter hem staat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.