Video: Atlete Lieke Klaver steekt haar troeven vooruit en gaat diep door haar knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft weer een spectaculaire video met haar volgers gedeeld. Die staan allemaal vol bewondering naar de atlete te kijken. 

Heb je ooit iemand gezien die zo enthousiast is over het tillen van gewichten? Lieke Klaver laat het er bijna makkelijk uit zien. De gespierde sportvrouw weet zonder enige moeite de zwaarste gewichten tot boven haar hoofd te laten komen. Ze gaat vooruit en zakt nog even door haar knieën en dan gaan de gewichten weer omhoog. Het ziet er vrij indrukwekkend uit allemaal. De atletische dame heeft haar sportschoolsessie op deze video vastgelegd, zodat al haar fans ervan kunnen meegenieten.

Is Lieke Klaver te gespierd op haar foto’s?

Is Lieke Klaver te gespierd op haar foto’s, of zijn sommige mannen gewoon jaloers op haar uitstraling? Het is een discussie die vele bezighoudt, waarbij de meningen uiteenlopen. Sommige mannen bewonderen Lieke om haar afgetrainde vormen, terwijl anderen twijfels hebben over de ‘vrouwelijkheid’ van haar gespierdheid. Lieke zelf lijkt zich er niets van aan te trekken. Ze blijft gewoon haar ding doen en foto’s plaatsen voor haar fans.

De leuke outfits van Lieke Klaver

Lieke Klaver’s outfits zijn altijd prachtig en zorgen er ook voor dat je alleen maar naar haar wilt kijken. Als er iets is dat atletiek zo leuk maakt om te kijken, dan zijn het wel de outfits die de dames dragen. De pakjes laten vaak weinig aan de verbeelding over, dat vinden fans al helemaal leuk. Je kunt in ieder geval erg veel zien bij de atletes. Maar eerlijk gezegd, wie maalt daarom? Lieke Klaver heeft er zelf helemaal geen problemen mee om zo op de foto te gaan.

Meer zien van Lieke Klaver? Ga naar Instagram

Als je meer wil zien van Lieke Klaver, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!