Video: Atlete Lieke Klaver bereikt enorm hoogtepunt tussen trainingen door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Atlete Lieke Kalver verrast haar volgers met het delen van haar enorme hoogtepunt tussen de zware trainingen door…

Lieke Klaver komt letterlijk tot geweldig hoogtepunt

Atlete Lieke Klaver lijkt al sinds eeuwig in het mooie Zuid-Afrika verstopt te zijn. Zo is de blondine natuurlijk niet zonder reden zover weg. Het kan niet anders dan met haar sport te maken te hebben, want Lieke is op een heel lang trainingskamp in het mooie land. Zo kan Lieke haar spieren lekker warm laten worden terwijl ze gewoon buiten kan trainen. Dat gaat net iets makkelijker dan in ons koude landje. Lieke deelde eerder al dat ze keihard aan het trainen is, en bijna geen puf heeft om op dingen te reageren en foto’s te delen. Gelukkig kreeg Lieke nu eindelijk eens wat tijd vrij, om wat leuks te gaan doen. De atlete laat beelden zien van een geweldig uitzicht op grote hoogtes boven het prachtige Kaapstad. De blauwe zee is goed te zien en ook de bekende bergen zijn aanwezig. Lieke vliegt in een heel klein vliegtuigje rond zodat ze alles goed kan bekijken. Natuurlijk een geweldige beloning voor haar harde werk de afgelopen periode tijdens het trainingskamp.

Lieke Klaver komt tot geweldig hoogtepunt (selfie)

Lieke deelt nog meer mooie plaatjes

Lieke deelt op bovenstaande foto een selfie van zichzelf in het vliegtuigje. Uiteraard heeft de blondine haar haren strak vastgebonden en een grote koptelefoon op, om met de piloot te kunnen communiceren. Het is te zien dat Lieke straalt. Waarschijnlijk zal Lieke deze ervaring niet snel meer vergeten.

Lieke Klaver komt tot geweldig hoogtepunt

Lieke Klaver binnenkort eindelijk in actie

Helaas is Lieke Klaver al even niet in actie te zien geweest omdat ze dus zover weg zit in Zuid-Afrika. Al is dit lange trainingskamp natuurlijk alleen maar voor hele goede redenen. Zo is Lieke keihard aan het trainen om dit seizoen weer topprestaties voor zichzelf en voor ons land neer te zetten. Fans van Lieke hoeven gelukkig niet lang meer te wachten om haar in actie te zien. Zo gaat Lieke binnen een korte periode van start tijdens een competitie in Polen. Hier start de blondine uiteraard op de vierhonderd meter, haar specialiteit. Hopelijk kan iedereen de resultaten van het trainingskamp gaan bewonderen tijdens de wedstrijd. Het gaat om de Orlen Copernicus in Torun. Vorig jaar won atlete Femke Bol deze afstand en Lieke Klaver werd vierde. Het wordt dus erg spannend hoe de dames het er dit jaar vanaf zullen brengen.

Lieke Klaver binnenkort eindelijk in actie 

Lees ook: Lieke Klaver laat temperaturen flink oplopen met foto in minimaal outfitje

Lieke Klaver deelt hele bijzondere actievideo

Lieke Klaver heeft een nieuwe samenwerking te pakken samen met het zuivelmerk HiPRO. Hiervoor delen Lieke en HiPRO een gloednieuwe video die menig tongen doet los maken. In de video zijn prachtige beelden van Lieke te zien die gefocust is voor de race. Ook zijn er oude beelden te zien, van een jonge Klaver. Op de achtergrond van de beelden zijn de stemmen van Lieke haar broer en haar vriend te horen. Beide spreken vol lof over de blondine haar wilskracht en motivatie om zichzelf maar te blijven verbeteren. Het is een indrukwekkende video. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.