Lieke Klaver laat temperaturen flink oplopen met foto in minimaal outfitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver weet wel hoe ze haar mannelijke fans een beetje moet bedienen. De atlete maakt de meest hete foto’s voor haar fans. 

De mooie atleten Lieke Klaver weet zich prima te vermaken tijdens haar trainingskamp. Ze is heerlijk in de weer met de meest uitbundige oefeningen. En dat bevalt haar eigenlijk wel prima. Maar als het aan Lieke ligt, mag er af en toe ook een beetje ontspanning bij komen. De rust pakt ze dan ook wel echt. Dat doet ze bijvoorbeeld net na een harde training. Daar heeft ze even haar spullen aan de kant gelegd en is ze er maar bij gaan liggen. En dat doet ze natuurlijk niet zomaar. Dat moet wel een beetje een bijzondere foto worden. De blondine weet wat haar volgers graag zien. Even een beetje mysterieus lachen vanachter een grote oranje waaier doet het wel voor haar fans. Die zijn gelijk helemaal in de ban van deze mooie sporter. Zie de foto’s hier!

Lees ook: Lieke Klaver laat haar indrukwekkende wapenfeiten zien op zeldzame foto

Lieke Klaver draagt niet heel erg veel kleding tijdens haar trainingen

Het is al warm genoeg als Lieke de baan betreedt. Het is dus helemaal niet nodig dat de blondine daar vervolgens nog allemaal warme pakjes bij gaat lopen dragen. Dat is ook niet bepaald slim vanuit een atletisch oogpunt. Dat zorgt er namelijk alleen maar voor dat Lieke minder hard kan rennen. En dus trekt Lieke de meest kleine en mooiste pakjes aan. Al haar vormen zijn gelijk goed zichtbaar. Het is daardoor wel gelijk duidelijk wat het effect is van al d ie jaren trainen voor Lieke. Die laat meteen zien waarom iedereen zo dol op haar is.

De kadetjes van Lieke Klaver wel heel erg goed in beeld gebracht

Er moet tussen het trainen door wel een beetje ruimte zijn voor plezier. Dat blijkt ook wel uit de leuke video die Lieke Klaver deelt met haar fans. Daarop is goed te zien hoe Lieke voorover buigt in de startpositie voor het rennen. De video is alleen van achter gemaakt en de videograaf buigt zich eventjes mooi over het van Lieke heen. Daardoor kan je opeens wel heel erg veel zien van de leuke vormen van de blondine. Lieke kan er zelf wel om lachen en plaatste de video op haar eigen Instagram. Bekijk de video hier!

Lees ook: Foto: Femke Bol en Lieke Klaver poseren zonder sportkleding met knappe teamgenotes

Lieke Klaver wil niet alleen maar hard trainen

Natuurlijk is de blondine niet vies van hard trainen, maar er moet ook ruimte zijn in het schema voor een beetje ontspanning en vooral voor een beetje humor. Dat vindt Lieke gewoon heel belangrijk. Dat zie je ook wel terug in haar foto’s en haar video’s. Gelukkig zit Lieke op het punt in haar sportieve loopbaan dat ze naar niemand meer iets hoeft te bewijzen. Ze kan dus haar schema een beetje indelen hoe zij dat het liefste doet. En dat bevalt haar uitstekend op die manier.

Meer zien van Lieke Klaver kan op Instagram

Als je nou na het zien van deze kiekjes nog meer wil zien van Lieke Klaver, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar vind je allemaal mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.