Video: Atlete Femke Bol is óók wereldkampioen hoge stemmetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zojuist heeft Femke Bol samen met haar teamgenoten de 4×400 meter gewonnen; een wereldprestatie. Heel snel kunnen lopen is echter niet het enige waarin de beeldschone 24-jarige Amersfoortse uitblinkt…

Nederlandse vrouwen winnen goud op 4×400 meter

Na een spannende strijd heeft de atlete zondagavond in Glasgow, samen met haar team, goud gewonnen op de 4×400 meter. Wederom een prestatie van wereldformaat, die maar weer eens laat zien dat ze bij de beste ter wereld hoort. De druk was groot voor de atlete; ze was als vierde en laatste van haar team aan de beurt. Het was een logische beslissing om haar als slotloper in te zetten. Femke Bol is, simpel gezegd, op dreef. Gisteren wist ze namelijk nog haar tweede wereldtitel te veroveren op de 400 meter en zette ze haar naam opnieuw in de geschiedenisboeken door de afstand in slechts 49 seconden af te leggen.

Voorafgaand aan de wedstrijd voorspelde het Nederlandse mannenteam, dat daarvoor brons had gewonnen op de 400 meter, al dat de Nederlandse vrouwen goud zouden winnen. Geen gekke gok, want met Lieke in je team is de concurrentie al gauw verslagen.

Femke Bol is kampioen in de hoge noten.

Wie ooit wel eens een interview van Femke heeft gezien, weet twee dingen zeker: ze heeft een uiterlijk waarmee ze in een handomdraai heel mannelijk Nederland kan veroveren en ze kan noten raken waar Gerard Joling nog jaloers op zou kunnen worden. Zo gaf de knappe atlete gisteren, na haar overwinning op de 400 meter waarop ze tevens een wereldtitel had veroverd, een interview waarmee ze glas kon laten breken. De kampioen haalde in dat interview zulke hoge noten, dat menig kijker de televisie waarschijnlijk zachter heeft moeten zetten om geen gehoorschade op te lopen. Zelf benieuwd of het allemaal echt zo hoog kan? Klik dan op het blauwe linkje. Haar stem is iets wat de knapperd al lange tijd bij zich draagt; zo gaf ze vier jaar terug ook een interview waarvan je spontaan ging zoeken naar de volumeknop. Toen had ze tevens enkele minuten daarvoor gewonnen op de 400 meter.

Femke Bol is een atleet van wereldformaat

Hoewel we natuurlijk grappig kunnen doen over de hoge noten die Femke kan aanslaan, moet natuurlijk wel gezegd worden dat het ongelofelijk knap is welke sportprestaties deze atleet de afgelopen tijd heeft neergezet. De wereldkampioen haalt gouden medaille na medaille binnen en heeft al meerdere wereldrecords op haar naam staan. Dat is iets waar we alleen maar trots op kunnen zijn.

Meer zien van Femke Bol?

Wil je de sportprestaties van Femke niet missen? Of ben je gewoon benieuwd naar welke kiekjes Femke allemaal deelt? Vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen op haar Instagrampagina @femke_bol

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.