Video: Anna Nooshin geeft haar ober goddelijk uitzicht in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin geeft de ober in het restaurant het beste uitzicht ooit. De influencer heeft een spannend pakje aangetrokken terwijl ze vol passie van haar eten geniet.

Anna Nooshin filmt zichzelf van onder met mini topje

De knappe Anna Nooshin is niet meer vaak in haar thuisbasis in Amsterdam of Nederland te vinden. Nee, de influencer vliegt de hele wereld over en slaapt in het ene naar het andere chique hotel. Waarschijnlijk is het iedereen opgevallen dat één van de plekken waar Anna heel vaak is gespot in New York, in Amerika, is. Anna Nooshin komt hier zo graag dat ze er haar tweede thuis van heeft gemaakt. Zo heeft Anna zelfs een huisje in de bekende wijk West Village. De influencer is dolgelukkig dat dit mogelijk is, want niet iedereen kan het veroorloven om in deze enorm dure en grote stad te wonen. Het is dus wel te begrijpen dat Anna helemaal in haar nopjes is en dat uit ze natuurlijk in haar kleren. Kleding en styling zijn hartstikke belangrijk in Anna haar leven en zelfs als ze in haar eentje een hapje gaat eten ziet ze er geweldig uit. Zo ook op onderstaande video.

Anna Nooshin gaat in haar eentje uit eten

Op de video is te zien dat Anna Nooshin in haar eentje uit eten is gegaan. Blijkbaar vindt de influencer dit niet spannend of ongemakkelijk, maar geniet ze er met volle teugen van. De super dunne Anna besteld zelfs twee hoofdgerechten. Een pasta en een cheeseburger worden door Anna naar binnen geschoven. Wellicht is Anna toch niet zo alleen, want ze trekt vast alle aandacht van de obers. Anna zit in een topje waarbij haar voorgevel er bijna uitvalt zwoel haar eten naar binnen te werken. Het kan bijna niet verleidelijker dan in die outfit.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin poseert in mooiste zomer outfits

Om te laten zien wat nou een leuke stijl is voor in New York, laat Anna Nooshin tien dagelijkse looks zien. Deze prachtige outfits dragen de meeste mensen niet dagelijks, maar Anna Nooshin natuurlijk wel. Alles om te flaneren over de straten van New York, waar het allemaal natuurlijk een stukje extraverter is. Het weer lijkt nogal te verschillen want op sommige foto’s draagt Anna een dun jurkje en op de andere een dikke trui.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin trekt alle aandacht naar zich toe op straat

Het ziet er naar uit dat Anna Nooshin niet in New York is gaan wonen om achter de geraniums te gaan zitten. Nee, de influencer trekt haar meest spannende outfit aan en gaat de straat op om te paraderen. Zo filmt Anna zichzelf terwijl ze op straat haar outfit aan het bekijken is. Het bruine jurkje met een gewaagde halslijn wordt afgemaakt met een zwarte zonnebril en sneakers. Ook heeft Anna duidelijk geshopt in de stad, wat waarschijnlijk dagelijkse kost is voor haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?