Video: Angela de Jong reageert direct op flinke kritiek van Johan Derksen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen had niet veel lovende woorden te vertellen over Angela de Jong in Vandaag Inside. Angela laat het daar niet bij zitten en hapt direct terug…

Angela de Jong leverde in de podcast van het AD kritiek op het nieuwe programma VTBL van RTL. Ze vond de presentator niet goed. In Vandaag Inside wilde Johan Derksen nog even wat zeggen over de uitspraken van de journaliste. “Het is niet zo dat zij verstand van tv heeft, zij is ook maar achter een fornuis weggeplukt”. Het zijn duidelijke woorden van Johan Derksen. Angela de Jong schrijft al sinds 2010 als televisie-recensente voor het Algemeen Dagblad. Ze heeft ook een column, waarin ze vijf keer per week schrijft over wat haar opvalt op televisie. Dit geeft het idee dat Angela wel weet hoe de televisiewereld werkt, maar Johan Derksen blijkt het daar niet eens mee te zijn. Angela laat de bromsnor niet zomaar zijn gang gaan en besluit meteen het heft in handen te nemen.

Angela de Jong te gast bij Vandaag Inside

Ze laat zich niet zomaar beledigen. Angela de Jong zet daarom meteen de tegenaanval in. Ze schuift namelijk een dag na de beledigingen al aan bij Vandaag Inside. De journaliste kan Johan dan direct op zijn plek gaan zetten. Angela was vorig seizoen ook wel eens aanwezig bij het programma. Toen wat het ook al mot tussen de Jong en Derksen. Angela vond dat VI leuker was wanneer het programma zich niet met kritiek bezig zou houden. Johan Derksen reageerde daarop en zei dat hij zich niks aantrekt van wat Angela vindt. Het is dus maar de vraag of dit keer wel goed gaat lopen tussen de twee.

Heleen van Royen geniet van vrij zonnen

Elke dag is er bij Vandaag Inside een gast die aanschuift aan de tafel van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Voor Angela de Jong was Heleen van Royen aan de beurt. En als Heleen aanschuift, staat dat garant voor spektakel. De schrijfster is niet bang om haar mond open te trekken als ze ergens een mening over heeft. Dit keer ging het over zonder topje zonnen. Een kijker vroeg zich af of Heleen wel eens zonder topje zont. Ze vertelde dat ze dat in het buitenland nog wel eens doet, maar in Nederland niet meer. In Nederland is het zo ongebruikelijk geworden dat ze zich bezwaard voelt om het te doen. Dit vindt ze zelf ontzettend jammer, zonnen zonder topje is namelijk veel fijner. Ze mist wat dat betreft de jaren 80, toen het nog gewoon normaal was om zonder top op het strand rond te lopen. Wanneer een vrouw er toen wél één droeg, werd dat juist als tuttig gezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!