Video: Angela de Jong geeft commentaar op pluspunten van Hélène Hendriks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een zeer geliefde presentatrice. Dat valt ook eeuwige criticus Angela de Jong op. Ze legt dat nog even uit bij Vandaag Inside. 

In de meest recente aflevering van Vandaag Inside nam Angela de Jong, televisierecensent van het Algemeen Dagblad, en Wilfred Genee even de tijd om de prestaties van Hélène Hendriks te bespreken. Angela de Jong, die nogal bekend staat om haar scherpe analyses en ongezouten meningen, liet haar licht schijnen op de pluspunten van Hélène Hendriks. Ze is blijkbaar zeer positief verrast door de blondine. Bekijk de video hier!

Lees ook: Tina Nijkamp schrikt: Vandaag Inside verliest elke dag van Hélène Hendriks

Wat vind Angela de Jong zo mooi aan Hélène Hendriks?

Angela de Jong vindt Hélène Hendriks een zeer inspirerende vrouw. Maar er zijn meerdere factoren aan de blondine die Angela triggeren. Angela benadrukt dat Hélène zichzelf durft te zijn op het scherm, zelfs in situaties die gênant of ordinair over kunnen komen. Dat maakt voor de blonde presentatrice helemaal niets uit. Dat komt juist heel verfrissend over volgens Angela. De televisie recensent bewondert het feit dat Hélène bijvoorbeeld haar gezicht bedekt als ze iets beschamends vraagt tijdens haar talkshow, wat laat zien dat ze toch een beetje schaamte heeft voor wat ze soms vraagt. Dat maakt haar heel authentiek.

Volgens Angela de Jong blijven de pluspunten van Hélène Hendriks een uur lang boeien

Angela de Jong kwam tot de conclusie dat Hélène met haar pluspunten gemakkelijk een uur lang kijkbaar is. Mensen blijven geboeid, schakelen niet weg en raken niet snel verveeld door haar presentatie. Het gebeurt vaker dat Angela helemaal positief is over Hélène Hendriks. In eerdere interviews stelde Angela zelfs dat er avonden zijn waarop kijkers blij zijn dat de “oppergod van tv” ons Hélène Hendriks heeft gegeven. En als je zo’n compliment van Angela krijgt, dan weet je dat je het goed gedaan hebt. Angela benadrukt dat Hélène steeds meer zichzelf durft te zijn op het scherm.

Lees ook: Video: René van der Gijp maakt eind aan gerucht en geeft Hélène Hendriks grootst mogelijke compliment

Angela de Jong blijft ook kritisch op Hélène Hendriks

Hoewel ze in de video vrij vol lof is, deelt Angela de Jong ook vaak genoeg een kritische noot uit. Ze heeft eerder dan ook wel een aantal belangrijke adviezen gegeven aan Hélène Hendriks. Volgens de televisierecensent moet Hélène zorgvuldig nadenken over het accepteren van programma’s. Hoewel Angela een groot fan is van Hélène, waarschuwt ze haar om de juiste keuzes te maken en zich niet te laten verleiden tot programma’s die niet passen bij haar stijl. Angela pleitte afgelopen zomer voor meer Hélène Hendriks op de televisie. Ze lijkt haar zin te hebben gekregen.

Angela de Jong blijft groot fan van Hélène Hendriks

De televisierecensent blijft met grote ogen kijken naar wat Hélène Hendriks allemaal blijft maken. Ze is groot fan van de presentatrice en kan niet wachten om te zien wat de volgende stappen zijn in de carrière van de blondine. Angela zal het in ieder geval op de voet volgen.

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Krijg je nou ook geen genoeg van Hélène Hendriks, net als Angela de Jong? Neem dan even een kijkje op Hélène haar Instagram. Daar staan allemaal mooie plaatjes om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...