VIDEO: Amy van O’G3NE deelt sportfilmpje vanuit huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol van O’G3NE is volop bezig om haar goede voornemens na te komen…

Waar de meesten van ons over het algemeen niet heel goed zijn in ‘goede voornemens’, laat Amy van O’G3NE haar volgers zien dat ze van plan is om zich aan haar goede voornemens te houden. Amy heeft zich namelijk voorgenomen om een frisse start te gaan maken in 2021. En we moeten toegeven, dat lukt haar toch aardig! Zo deelde de brunette al eerder een foto met haar Instagramvolgers waarop haar aparte, maar wel gezonde snack te zien was.

Amy Vol werkt zich in het zweet

Om haar volgers te laten zien dat ze écht van plan is om haar goede voornemen in stand te houden, deelde Amy een filmpje waarop te zien is dat ze zich flink in het zweet heeft gewerkt. Dat deed ze, geheel volgens alle coronaregels, gewoon lekker vanuit haar eigen huis. Lekker bezig hoor Amy!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!