Video: Amber Brantsen schrikt van het pistool van haar collega in Viaplay-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft even een schrikbarend momentje gehad in de Viaplay studio. Maar het gaat gelukkig goed met haar. 

Het was ven schrikken voor Amber Brantsen in de Viaplay studio

Voor Amber Brantsen was het wel weer even schrikken. Ze kreeg namelijk een kleine instructie over hoe het er in de pitstop aan toe ging. Maar daar pakte plotseling Tom (of is het nou toch Tim) een wielpistool. En daar werd natuurlijk even met grot ogen naar gekeken. De veredelde schroevendraaier wordt tijdens de pitstop gebruikt en is daar de normaalste zaak van de wereld. Maa als je het niet gewend bent, dan kan dat ven schrikken zijn. Het geluid wat van dit wielpistool af komt is namelijk enorm aanwezig. En Amber moet daar dan ook zeer terecht van schrikken. Het leverde een zeer spannend, maar toch ook leuk momentje op. Want de reactie van Amber is natuurlijk ontzettend lief om te zien.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen laat zich van achteren fotograferen tijdens exclusieve show

Amber zou het niet goed doen tijdens de pitstop

Als je de video zo ziet, dan zou Amber het niet heel erg goed doen tijdens de pitstop. De ontzettend harde geluiden, gecombineerd met het rappe tempo, maken het toch een tandje te veel voor de presentatrice, die met schaapachtig grote ogen naar alles zit te kijken. Maar er is ook een reden waarom Amber van een afstandje naar de F1 kijkt en er niet met haar neus bovenop zit. Natuurlijk heeft Amber haar eigen talenten. Want je kan ook niet zomaar elke willekeurige technicus voor een camera zetten. Het natuurlijke charisma van Amber zorgt ervoor dat iedereen geboeid blijft kijken naar Viaplay. Haar kwaliteiten worden dus absoluut gewaardeerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talkies Magazine (@talkiesmagazinenl)

Amber Brantsen is synoniem met Viaplay

Wie aan Viaplay denkt, die denkt aan Amber Brantsen. De knappe presentatrice heeft zich de afgelopen jaren helemaal verbonden aan de zender. Maar de zender kan nu ook eigenlijk niet meer zonder hun Amber. Dat zag je een tijdje geleden al. Toen was Amber er even niet vanwege wat privé-omstandigheden en gelijk was iedereen in rep en roer. Gelukkig kon er toen vervanging gevonden worden, maar het publiek was gelijk ontstemd. Hun prachtige Amber was niet te zien. Het maakte de avond toch een stuk minder interessant. Met Amber Brantsen heeft Viaplay wel echt een kijkcijferkanon in huis, waar mensen met veel liefde naar kijken.

Amber Brantsen terug naar de NOS?

Zou Amber niet stiekem nog dromen van haar tijd bij de NOS? Daar lijkt het niet op. De knappe brunette geniet enorm van haar werk bij Viaplay en plaatst regelmatig kiekjes achter de schermen. Daarop is te zien dat ze haar werk enorm inspirerend en mooi vindt. Terug naar de NOS zal ze dus niet zo snel gaan. Amber Brantsen zit momenteel heerlijk op haar plek. En daar gaat ze niet meer weg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...