Video: Airen Mylène legt hele 538-radiostudio plat met tongverhaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Airen Mylène weet wel hoe ze de aandacht van de mannen in de radiostudio kan krijgen. Dit doet ze met een bizar tongverhaal…

Tijdens de uitzending van Radio 538 steelt Airen Mylène de show met een wel heel bizar tongverhaal. Eerst vinden Jelte en Paul, de mannen in de studio, het erg irritant dat Airen er weer doorheen begint te praten. Naarmate het verhaal vordert blijken ze ineens toch wel heel geïnteresseerd in het verhaal van Airen. Ze heeft namelijk een bizar tongverhaal. Ze zegt dat voor je ergens aan likt, je tong al precies weet hoe het voelt. Als je je nu bijvoorbeeld inbeeld dat je je beeldscherm likt, dan weet je als het goed is precies hoe dit zal voelen. De mannen zijn eerst verbaasd, maar geven daarna toch wel toe dat ze daar gelijk in heeft. De video waarin Airen haar bizarre tongverhaal uitlegt zie je hier.

De erg brede carrière van Airen Mylène

Airen Mylène heeft al een hoop programma’s gepresenteerd. Zo is ze onder andere te zien geweest in Shownieuws, Huizenjacht, Lachen om home-video’s en Hart van Nederland. Ze is ook regelmatig te gast bij Radio-538. Airen is zeker een goede toevoeging aan de radiozender, ze heeft vaak interessante en leuke feitjes, waaronder dus dit bizarre tongverhaal. En daar gaan haar volgers erg goed op.

Een interessant feitje over radio dj Airen Mylène

Een interessant feitje over Airen Mylène is dat ze liever geen kleding meer onder haar shirt draagt. Airen heeft namelijk ooit een vergroting gedaan, omdat ze naar eigen zeggen een te kleine maat had. Sindsdien vindt ze het niet meer fijn om ondersteuning te dragen. Ze vertelde ook hier weer een leuk feitje over tijdens een radio-uitzending van 538. Airen moest namelijk een keer naar de fysiotherapeut en kwam er toen achter dat ze alleen een shirt aan had. Ze hoopte alleen plat op haar buik te hoeven liggen, maar helaas voor Airen moest ze zich toch omdraaien. Dit vond ze erg ongemakkelijk, zei ze lachend in de studio. De mannen in de studio vroegen zich ook af of de fysiotherapeut hier niet iets achter zou zoeken?  Airen kapte het gesprek hierna snel af… Misschien speelde er toch iets meer tussen haar en de fysio?

Airen mylene

Is Airen Mylène nou getrouwd?

Airen Mylène heeft meegedaan aan het programma Wie is de Mol. Dit deed zij in 2016. Hier leerde Airen Taeke Taekema kennen, die ook meedeed aan het programma. Hierna kregen zij een relatie met elkaar en in augustus 2023 zijn ze getrouwd. Taeke is een Nederlandse hockeyer die maar liefst 242 interlands op zijn naam heeft staan. Helaas dus mannen, maar Aylen is officieel van de markt. Dat komt misschien een beetje als een klap binnen, maar gelukkig blijft ze allemaal mooie beelden delen met haar volgers. En daar mag je dan wel weer ontzettend gelukkig over zijn. De mooie brunette maakt al haar fans nog steeds gelukkig met haar mooie kiekjes. Dat is natuurlijk harstikke leuk!

Meer zien Airen Mylène?

Wil jij meer zien van Airen Mylène? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.