Video: Actrice Abbey Hoes pleegt vies telefoontje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Abbey Hoes gaat alweer een tijdje mee op filmdoek en ook op tv. De 27-jarige actrice heeft nu toch wel een erg vieze baan uitgekozen. Een keertje wat anders dan haar ‘normale werk’ is het zeker.

Abbey Hoes geeft niet heel erg veel aandacht aan de vacatures die ze online bekijkt. Ze heeft genoeg diversiteit in haar rollen. Zo zagen we haar lange tijd in Spangas, maar ook in Nena en de film Maite was hier. De Abbey die wij kennen speelde hier altijd bijzondere karakters. Dit keer is haar personage in de serie Lines wederom van bijzondere aard. Die heeft namelijk als baan professioneel telefoon arbeider. Wel indirect aangezien Abbey zelf gewoon een huisvrouw belichaamt in de serie. Wel met de nodige spannende voorwaarden en eisen voor haar karakter. Zal de normaal zo erg brave Abbey die liefdevolle bijrol succesvol op zich hebben genomen?

Abbey Hoes weer in nieuwe serie

De televisiewereld kan geen genoeg krijgen van Abbey, naast dat de filmwereld haar ook niet is vergeten. Ook mega videostream-platform Netflix heeft de actrice weten te vinden inmiddels en heeft haar gestrikt voor een rol in de tv-serie Lines. Een serie die terug gaat naar de jaren ’80 en die als hoofd locatie Amsterdam heeft. Het onderwerp is telefoonlijnen.  En dan specifiek telefoonlijnen met een spannende, liefdevolle invulling. De acteurs in de serie spelen passievolle telefoonwerkers, bedrijfsleiders en ondersteuning van die leidinggevenden. Die allemaal maar al te veel liefde hebben voor de klant. 

Netflix serie gaat terug naar andere tijd

De Netflix-serie Lines gaat dus een tijdje terug. Ongeveer 40 jaar om precies te zijn. Een totaal andere tijd. Een tijd waarin de telefoonlijnen erg populair waren. Aangezien er geen internet was, en ook op tv niet erg veel ‘spannends’ te zien was, greep menig man en vrouw naar de telefoon. De serie laat vooral de opkomst zien van de trend.  Centraal staat het allereerste Europese bedrijf dat gespecialiseerd raakt in de specifieke telefoonverbindingen.

Abbey drukt op haar karakter

 Alle verschillende personages in de nieuwe serie van Netflix zijn wel een beetje verduidelijkt, voor het echte, overdreven jaren 80 gevoel. Alle actrices en acteurs in de serie moesten vast erg hun best doen om een rol als deze te vertolken. Maar als we de trailer moeten geloven is de serie, die over ongeveer een maandje uitkomt, goed gelukt. Abbey Hoes is te zien als de jonge en wispelturige Anoek. Iemand die gewoon een brave huisvrouw is. In het begin van de serie althans. Voor Abbey dus een unieke rol die vast en zeker maar een keer is voorgekomen in haar carrière. Dit soort arbeid is er trouwens nog steeds. Al is het waarschijnlijker dat Abbey doorgaat met haar toch veel meer diverse baan als actrice in plaats van spannende en vooral vieze telefoontjes beantwoorden.

Hoofdrolspelers wel goed voorzien van aankleding

De set van de serie zelf was al erg goed voorbereid voordat de acteurs aankwamen. Netflix spendeert vaker erg veel aandacht voor de sets en de beleving uit de jaren 80 komt erg goed naar voren. Te zien valt dat het qua kleding, de auto’s en de omgeving allemaal 100% authentiek en echt lijkt. Nu hopen dat Abbey haar rol als ‘arbeidersvrouw in een tijd van werknemers vol liefde’ goed heeft vervuld. Maar dat is de actrice wel toevertrouwd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!