Victoria Koblenko stelde bizarre eisen bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goede Tijden, Slechte Tijden staat op het punt weer te beginnen. Froukje de Both moet dus afscheid nemen van haar zomertalkshow Goede Tijden, Zomer Tijden. In de laatste aflevering ontlokt ze bij Victoria Koblenko, die jarenlang Isabella Kortenaer speelde, een aantal opvallende onthullingen…

Victoria Koblenko was piepjong toen ze bij GTST aan de slag ging. Zó jong, dat ze eigenlijk geen idee had waar ze voor getekend had: ze dacht het acteren naast haar studie te kunnen doen. De eisen die ze de productie stelde tijdens haar eerste periode bij Goede Tijden waren bij nader inzien iets te gortig…

Lees ook: GTST: Welke actrice keert terug naar Meerdijk?

Victoria Koblenko speelt diva bij GTST

Toen Victoria Koblenko de rol van Isabella Kortenaer kreeg, dacht ze het te kunnen combineren met haar studie politicologie. De bloedmooie studente stelde vóór ze begon al haar eerste eis: laat Isabella drie maanden later dan gepland de serie binnenwandelen – dan heeft Victoria tijd om haar propedeuse te halen. Nu ze er aan terugdenkt ziet Victoria hoe bizar haar eisen eigenlijk waren. Maar tegen zo’n meid zeg je toch geen nee?

Victoria Fajah GTST

Toen ze een tijd later in het buitenland wilde gaan studeren, kwam ze nogmaals met een diva-achtig verzoekje: of ze tijdens haar trip tijdelijk uit de serie geschreven kon worden! De productie had het er toentertijd maar druk mee: ook Fajah Lourens (rechts op foto hierboven) kon in die tijd behoorlijk lastig zijn op de set!

Lees ook: Fajah Lourens vertoont diva-gedrag op set GTST

GTST-comeback Victoria Koblenko?

Net als elke fan favourite die bij Froukje de Both aanschuift, kreeg ook Victoria Koblenko de vraag of ze aan een comeback gedacht heeft. In haar geval is dat erg lastig, aangezien ze in de serie overleden is. Maar goed – wie zegt dat er over vijf jaar niet een verloren tweelingzus van Isabella Kortenaer Meerdijk binnen kan stappen? De GTST-schrijvers hebben gekkere dingen bedacht!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..