Victoria Koblenko lacht zich rot om enorme blunder bij VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko post op haar Instagram de enorme blunder die VI Vandaag maakte. Zo denken ze Victoria wel even uit te kunnen nodigen nadat ze haar stelselmatig belachelijk gemaakt hebben. De actrice laat duidelijk merken dat dit niet zo makkelijk gaat na die lange negatieve geschiedenis tussen haar familie en het programma…

Mannen VI vandaag strelen Victoria’s ego met domme actie

In het verleden heeft Victoria zich vaker uitgesproken over de seksistische opmerkingen die bij VI Vandaag worden gemaakt door de mannen in het programma. Naast vrouwonvriendelijke opmerkingen zijn er regelmatig ook ander soort foute woorden uitgesproken waar in veel gevallen lang over nagepraat is door de media. Het komt ook regelmatig voor dat de mannen van VI Vandaag over Victoria Koblenko en haar man lachen. Nu deelt ze op haar Instagram story’s dat ze is gevraagd om deel te nemen aan het programma. Ze lacht zich rot om dit verzoek, want het is niet alleen dat ze het programma afkeurt, maar ze werd ook nog eens gebeld door een stagiair. Zo vertelt ze in haar story dat ze haar lach niet kon bedwingen. Degene die Victoria moest opbellen was een jonge stagiair was die het zo genoemde vuile werkje moest opruimen. Victoria haalt hier nogmaals uit naar de heren want ze weet maar al te goed dat de heren zelf niet durven te bellen vanwege de gemene dingen die ze eerder over Victoria hebben gezegd. Ze sluit af met: ”Van binnen moest mijn ego heel hard lachen en mijn ziel heel hard huilen”. 

Victoria komt op voor Oekraïne

Nadat Victoria bij Jinek aan tafel schoof vorige week blijft de actrice zich inzetten met het verspreiden van haar mening en nieuws over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Victoria komt zelf uit Oekraïne evenals haar man Evgeniy Levchenko. De oorlog in hun geboorteland is dan ook flink schrikken. Wel vertelt ze dat het land sinds 2014 al onrustig is. Victoria plaatst meerdere berichten op haar Instagram pagina en story’s waarin ze haar dank betuigt aan alle volgers die medeleven tonen. Ze schrijft kritische stukken en updates over hoe het er momenteel aan toe gaat. Daarbij vertaalt ze ook Oekraïense mediaberichten voor haar volgers.

Victoria Koblenko gaat voor een flamingo pak op de rode loper

Victoria Koblenko is op dit moment dus erg aanwezig in het nieuws over haar afkomst en rol met Oekraine. Natuurlijk kennen we haar ook van andere dingen want Victoria is vooral bekend als actrice van veel films. Zo plaatste ze onderstaande foto met een wel erg bijzondere knal roze outfit. Victoria geeft aan dat ze niet met haar collega’s op de rode loper om dat haar tand afgebroken was. Later wil ze dus extra graag haar moment op de rode loper pakken. Daarom besluit ze maar voor deze outfit te gaan. De rode loper ligt er niet voor niks, want de nieuwste film ”Ik wist het” is in première gegaan. Wil je dus nog meer en op groter scherm naar deze knappe Oekraïense vrouw kijken dan kan dat nu in de bioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!