Victoria Koblenko laat haar onbedekte achterwerk met vuist bewerken (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko heeft even een zwaar weekje achter de rug. Maar dat maakt ze weer goed met een heerlijke massage. 

De Nederlandse actrice en presentatrice Victoria Koblenko heeft onlangs haar volgers op sociale media een kijkje gegeven in haar intensieve sportweek. Na een week vol met zware trainingen, besloot ze zichzelf te trakteren op een welverdiende sportmassage. En natuurlijk mochten haar fans ook even meekijken. De video zie je hier!

Victoria Koblenko maakt fans even lekker met video

Op haar Instagram-account deelde Koblenko een video waarin te zien is hoe ze een stevige massage krijgt. In de video is duidelijk te zien hoe hardhandig de behandeling eraan toegaat. Het is niet voor iedereen weggelegd. Ook legt de masseur haar handen op een bijzondere plek bij Victoria. Het is geen ontspanningsmassage, maar een sportmassage waarbij de masseur met krachtige bewegingen probeert Victoria weer in topconditie te krijgen.

Victoria Koblenko deelt alles met fans

Victoria Koblenko staat bekend om haar openheid en eerlijkheid op sociale media, en deze video is daar geen uitzondering op. De actrice ontving veel reacties van haar volgers, van bewondering tot grappen over de intensiteit van de massage. Het is duidelijk dat Victoria niet terugdeinst voor een beetje pijn als dat betekent dat ze haar in topvorm kan houden.

Na de training ontspannen met haar vriend

Nadat de training en de massage erop zaten, wist Victoria er toch nog een mooie dag van te maken door even een beetje te ontspannen met haar vriend ernaast. Helaas mannen, Victoria is zeker bezet. Maar dat maakt het kijken naar haar foto’s natuurlijk niet minder leuk.

Meer zien van Victoria Koblenko? Kijk hier!

Op Instagram staan nog veel meer mooie plaatjes van Victoria Koblenko en daar kan je als fan van deze dame alleen maar van genieten. Bekijk dus snel de leukste foto’s van deze mooie dame hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!