Victoria Koblenko graaft in afval op vakantie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko geeft om deze planeet. Daarom doet ze er alles aan om hem een beetje mooier te maken. Zelfs op vakantie. 

Actrice en presentatrice Victoria Koblenko is momenteel heerlijk vakantie aan het vieren in Zanzibar, Tanzania. En als alles zo door gaat dan lijkt het er op dat je haar nooit meer terug gaat zien. Victoria heeft het namelijk veel te erg naar haar zin op het tropische oord. Daarom doet ze ook haar uiterste best om haar nieuwe thuishaven een stukje mooier te maken. Met een mand vol troep in haar handen baant ze zich een weg over het strand. Victoria is namelijk druk bezig met het schoon maken en houden van haar leuke strandje. Zo kan ze er nog langer van genieten. Op Instagram heeft de beeldschone bekende Nederlander al laten weten misschien nooit meer terug te komen. Je kan wel zeggen dat Zanzibar Victoria heeft betoverd. En Victoria betoverd, op haar beurt, jou weer met haar prachtige foto’s.

Lees ook: Victoria Koblenko draagt flinke winterpeen op zomerse foto

Victoria is helemaal blij met haar nieuwe woonplek aan foto te zien

Aan de vele foto’s en video’s die Victoria deelt op haar social media kan je al wel goed zien hoe blij de presentatrice is op haar nieuwe bestemming. Tijdens nieuwjaar had Victoria een bijzondere boodschap te vertellen. Ze verkondigde aan de hele wereld hoe ‘happy’ ze was op haar bestemming. En dat deed ze op een wel hele bijzondere wijze. Met gigantisch brandende houten palen die het woord ‘happy’ spellen. Victoria is wel van de grote gebaren. Een stukje tekst achter laten bij een mooie foto van zichzelf is niet genoeg. Dus zet ze graag een statement neer waar niemand omheen kan. Victoria is momenteel gelukkiger dan ze ooit geweest is, en dat mogen de mensen in Nederland best weten. Dat geluk kon ze in Nederland minder goed vinden, maar op Zanzibar komt Victoria helemaal tot rust.
Victoria neemt langverwachte reis op bijzondere foto

Sommige mensen wachten hun hele leven om een bijzondere reis te ondernemen, maar besluiten dan altijd het laatste moment om dat niet te doen. Victoria heeft voor zichzelf en haar gezin de knoop doorgehakt om toch die reis te gaan maken. Ze kan wel haar hele leven wachten op het juiste moment, maar dat is er eigenlijk nooit. Samen met haar gezinnetje geniet ze van de prachtige plekken die ze ziet, de mensen om haar heen en de vreemde culturen die ze tegenkomt. Victoria heeft de tijd van haar leven en je hoeft haar dus voorlopig nog niet terug te verwachten in het koude en grijze Nederland. Zoals het er nu uit ziet blijft Victoria lekker genieten van haar welverdiende reis. Gelukkig houdt ze haar volgers continu op de hoogte van de prachtige dingen die ze ziet. Zo hebben zij ook een klein beetje het gevoel dat ze samen met Victoria op reis zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!