Victoria Koblenko graaft in afval op vakantie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko geeft om deze planeet. Daarom doet ze er alles aan om hem een beetje mooier te maken. Zelfs op vakantie. 

Actrice en presentatrice Victoria Koblenko is momenteel heerlijk vakantie aan het vieren in Zanzibar, Tanzania. En als alles zo door gaat dan lijkt het er op dat je haar nooit meer terug gaat zien. Victoria heeft het namelijk veel te erg naar haar zin op het tropische oord. Daarom doet ze ook haar uiterste best om haar nieuwe thuishaven een stukje mooier te maken. Met een mand vol troep in haar handen baant ze zich een weg over het strand. Victoria is namelijk druk bezig met het schoon maken en houden van haar leuke strandje. Zo kan ze er nog langer van genieten. Op Instagram heeft de beeldschone bekende Nederlander al laten weten misschien nooit meer terug te komen. Je kan wel zeggen dat Zanzibar Victoria heeft betoverd. En Victoria betoverd, op haar beurt, jou weer met haar prachtige foto’s.

Lees ook: Victoria Koblenko draagt flinke winterpeen op zomerse foto

Victoria is helemaal blij met haar nieuwe woonplek aan foto te zien

Aan de vele foto’s en video’s die Victoria deelt op haar social media kan je al wel goed zien hoe blij de presentatrice is op haar nieuwe bestemming. Tijdens nieuwjaar had Victoria een bijzondere boodschap te vertellen. Ze verkondigde aan de hele wereld hoe ‘happy’ ze was op haar bestemming. En dat deed ze op een wel hele bijzondere wijze. Met gigantisch brandende houten palen die het woord ‘happy’ spellen. Victoria is wel van de grote gebaren. Een stukje tekst achter laten bij een mooie foto van zichzelf is niet genoeg. Dus zet ze graag een statement neer waar niemand omheen kan. Victoria is momenteel gelukkiger dan ze ooit geweest is, en dat mogen de mensen in Nederland best weten. Dat geluk kon ze in Nederland minder goed vinden, maar op Zanzibar komt Victoria helemaal tot rust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria neemt langverwachte reis op bijzondere foto

Sommige mensen wachten hun hele leven om een bijzondere reis te ondernemen, maar besluiten dan altijd het laatste moment om dat niet te doen. Victoria heeft voor zichzelf en haar gezin de knoop doorgehakt om toch die reis te gaan maken. Ze kan wel haar hele leven wachten op het juiste moment, maar dat is er eigenlijk nooit. Samen met haar gezinnetje geniet ze van de prachtige plekken die ze ziet, de mensen om haar heen en de vreemde culturen die ze tegenkomt. Victoria heeft de tijd van haar leven en je hoeft haar dus voorlopig nog niet terug te verwachten in het koude en grijze Nederland. Zoals het er nu uit ziet blijft Victoria lekker genieten van haar welverdiende reis. Gelukkig houdt ze haar volgers continu op de hoogte van de prachtige dingen die ze ziet. Zo hebben zij ook een klein beetje het gevoel dat ze samen met Victoria op reis zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...