Victoria Koblenko draagt flinke winterpeen op zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko maakt het wel erg bont deze kerst. Trots laat ze aan al haar volgers haar flinke winterpeen zien. En dat is best indrukwekkend.

Het is al eventjes rustig rondom presentatrice en actrice Victoria Koblenko. Maar deze kerst komt ze gelukkig weer in de lucht. Niet alleen dat, de beeldschone Victoria plaatst een wel erg leuk plaatje. En daar krijg je het spontaan warm van. Gedeeltelijk omdat zij en haar gezinnetje de warmte hebben opgezocht en gedeeltelijk omdat ze wel hele verleidelijke dingen doet met haar kerstoutfit. Die kan natuurlijk niet ‘gewoon’ gedragen worden. Daar moet natuurlijk wel wat modieus van gemaakt worden. En Victoria kan dat als geen ander.

Lees ook: Foto: wat heeft Victoria Koblenko met haar kapsel gedaan?
Victoria knoopt shirtje spannend vast op video

Natuurlijk is haar winterse sneeuwpop shirtje erg grappig en ludiek. Maar het is nog niet bepaald de verleidelijke outfits die je van Victoria gewend bent. Dus moest er nog het een en ander gebeuren voordat Victoria goed kerst kon vieren. Op video laat ze even de tutorial zien hoe je van een te groot en beetje kinderlijk kerstshirt een spannende verrassing maakt. Victoria en haar winterpeen kunnen na deze video met gemak naar buiten. Sterker nog, als Victoria haar kerst outfit op deze manier draagt, dan zullen er een hoop mensen zijn die nog eventjes tussendoor om zullen kijken naar de prachtige presentatrice.

Victoria weet in elke situatie te verleiden met haar foto

Je moet van goede huize komen als je zelfs in een fout kerstshirt nog verleidelijk over kan komen. Victoria heeft die kwaliteit gelukkig in zich. In elke situatie weer ze zich extreem verleidelijk op te stellen. Met weinig middelen weet ze zichzelf nog zo te kleden en op te maken, dat ze er niet alleen heel aantrekkelijk uit ziet, maar ook nog eens super charmant overkomt. Iedere vrouw kan namelijk ordinair weinig kleding aantrekken. Maar Victoria weet hoe ze precies genoeg moet laten zien om niet ordinair over te komen, maar wel heel verleidelijk te blijven. Maar als Victoria iets meer tijd en moeite in haar uiterlijk kan steken, dan komen daar de leukste dingen uit. Met een beetje make-up, een leuke outfit en haar haartjes mooi in model stijgt Victoria boven het niveau van de gemiddelde Nederlandse vrouw uit.
Aan deze foto te zien schenkt Victoria met Oud en Nieuw jouw cocktails in

Victoria heeft zo te zien haar plannen voor Oud en Nieuw al helemaal uitgevogeld. Strak in pak staat ze dan achter de bar voor al haar gasten de cocktails in te schenken. Want waarom zou je aan de champagne gaan als je ook een stapje hoger kan gaan? Een frisse cocktail ingeschonken door een van de mooiste vrouwen die het land rijk is, klinkt toch als een beter manier om het nieuwe jaar in te luiden. Dat is ook wat Victoria gedacht moet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!