Verstappen wint op unieke wijze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen wint GP Hockenheim

Ooit iemand na vijf pitstops nog zien winnen? Zoiets kan alleen Max overkomen!

Wat. Een. Race! Er zat werkelijk geen saai moment in de Grand Prix van Duitsland deze middag. Even weggelopen voor een vers biertje? Dan had je zomaar één van de vele onwaarschijnlijke momenten kunnen missen! Overal op de baan tolden, knalden of schoven er auto’s van het asfalt, terwijl het ook in de pitsstraat totale chaos was. Vele coureurs dachten vandaag te kunnen profiteren, tot ze zelf ineens in de grindbak lagen. Wie het allerlaatst lachte? Max Verstappen natuurlijk!

Regen maakt alles beter

We weten natuurlijk dat Max excelleert in de regen, maar ook hij had vandaag de nodige pech. Hij kwam bij de start héél slecht weg, waardoor hij meteen zijn mooie tweede plek verloor. Tijdens de race ging er ook een boel fout, waardoor de Nederlander maar liefst vijf keer in de pitsstraat terechtkwam. Overal om hem heen ging men in de fout: vooral zijn concurrenten van Mercedes maakten er met een paar heerlijke schuivers en een kolderieke pitstop van meer dan één minuut een zooitje van. Max bleef rustig, en bleef uiteindelijk samen met Vettel als enige toppers op de baan. Net als je dacht dat Formule 1 dood en begraven was, gunnen de weergoden ons een race als deze! Check de hoogtepunten hieronder…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.