Verstappen wint op unieke wijze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen wint GP Hockenheim

Ooit iemand na vijf pitstops nog zien winnen? Zoiets kan alleen Max overkomen!

Wat. Een. Race! Er zat werkelijk geen saai moment in de Grand Prix van Duitsland deze middag. Even weggelopen voor een vers biertje? Dan had je zomaar één van de vele onwaarschijnlijke momenten kunnen missen! Overal op de baan tolden, knalden of schoven er auto’s van het asfalt, terwijl het ook in de pitsstraat totale chaos was. Vele coureurs dachten vandaag te kunnen profiteren, tot ze zelf ineens in de grindbak lagen. Wie het allerlaatst lachte? Max Verstappen natuurlijk!

Regen maakt alles beter

We weten natuurlijk dat Max excelleert in de regen, maar ook hij had vandaag de nodige pech. Hij kwam bij de start héél slecht weg, waardoor hij meteen zijn mooie tweede plek verloor. Tijdens de race ging er ook een boel fout, waardoor de Nederlander maar liefst vijf keer in de pitsstraat terechtkwam. Overal om hem heen ging men in de fout: vooral zijn concurrenten van Mercedes maakten er met een paar heerlijke schuivers en een kolderieke pitstop van meer dan één minuut een zooitje van. Max bleef rustig, en bleef uiteindelijk samen met Vettel als enige toppers op de baan. Net als je dacht dat Formule 1 dood en begraven was, gunnen de weergoden ons een race als deze! Check de hoogtepunten hieronder…

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten