Verstappen wint op unieke wijze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen wint GP Hockenheim

Ooit iemand na vijf pitstops nog zien winnen? Zoiets kan alleen Max overkomen!

Wat. Een. Race! Er zat werkelijk geen saai moment in de Grand Prix van Duitsland deze middag. Even weggelopen voor een vers biertje? Dan had je zomaar één van de vele onwaarschijnlijke momenten kunnen missen! Overal op de baan tolden, knalden of schoven er auto’s van het asfalt, terwijl het ook in de pitsstraat totale chaos was. Vele coureurs dachten vandaag te kunnen profiteren, tot ze zelf ineens in de grindbak lagen. Wie het allerlaatst lachte? Max Verstappen natuurlijk!

Regen maakt alles beter

We weten natuurlijk dat Max excelleert in de regen, maar ook hij had vandaag de nodige pech. Hij kwam bij de start héél slecht weg, waardoor hij meteen zijn mooie tweede plek verloor. Tijdens de race ging er ook een boel fout, waardoor de Nederlander maar liefst vijf keer in de pitsstraat terechtkwam. Overal om hem heen ging men in de fout: vooral zijn concurrenten van Mercedes maakten er met een paar heerlijke schuivers en een kolderieke pitstop van meer dan één minuut een zooitje van. Max bleef rustig, en bleef uiteindelijk samen met Vettel als enige toppers op de baan. Net als je dacht dat Formule 1 dood en begraven was, gunnen de weergoden ons een race als deze! Check de hoogtepunten hieronder…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!