Verstappen wint op unieke wijze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen wint GP Hockenheim

Ooit iemand na vijf pitstops nog zien winnen? Zoiets kan alleen Max overkomen!

Wat. Een. Race! Er zat werkelijk geen saai moment in de Grand Prix van Duitsland deze middag. Even weggelopen voor een vers biertje? Dan had je zomaar één van de vele onwaarschijnlijke momenten kunnen missen! Overal op de baan tolden, knalden of schoven er auto’s van het asfalt, terwijl het ook in de pitsstraat totale chaos was. Vele coureurs dachten vandaag te kunnen profiteren, tot ze zelf ineens in de grindbak lagen. Wie het allerlaatst lachte? Max Verstappen natuurlijk!

Regen maakt alles beter

We weten natuurlijk dat Max excelleert in de regen, maar ook hij had vandaag de nodige pech. Hij kwam bij de start héél slecht weg, waardoor hij meteen zijn mooie tweede plek verloor. Tijdens de race ging er ook een boel fout, waardoor de Nederlander maar liefst vijf keer in de pitsstraat terechtkwam. Overal om hem heen ging men in de fout: vooral zijn concurrenten van Mercedes maakten er met een paar heerlijke schuivers en een kolderieke pitstop van meer dan één minuut een zooitje van. Max bleef rustig, en bleef uiteindelijk samen met Vettel als enige toppers op de baan. Net als je dacht dat Formule 1 dood en begraven was, gunnen de weergoden ons een race als deze! Check de hoogtepunten hieronder…

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten