Verslaggeefster Charlotte Nijs neemt afscheid met onverwacht nieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Charlotte Nijs, vooral bekend geworden dankzij Wie Is De Mol en haar kritische rol bij de vele corona-persconferenties, vind het wel mooi geweest voor nu. Ze neemt een break, maar wel met een goede reden.

Charlotte Nijs heeft, na al die jaren vooral het slechte nieuws over de pandemie te behandelen bij de NOS, goed nieuws! Ze is namelijk zwanger. Hierom mag ze het een aantal maanden lekker rustig aan gaan doen. Dat kondigt ze aan met een veelzeggende foto op Instagram. We gaan deze vrolijke blondine missen!

Charlotte Nijs altijd vooraan bij persconferenties

Charlotte Nijs stond altijd pal vooraan bij de persconferenties van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hier stelde ze allerlei soorten vragen, waarbij altijd snel duidelijk werd: Charlotte is zéér kritisch ingesteld. Natuurlijk had niemand zin in een avondklok of nog een half jaar uitsluitend online shoppen. Charlotte nam het altijd heel duidelijk op voor het volk als ze Mark en Hugo het vuur aan de schenen legde. Daarom is de SBS-verslaggeefster ook zo’n populaire verschijning. Beleid en corona, daar weet Charlotte alles van! Het aankomende avontuur als moeder is echter de eerste keer voor de blondine. Dat wordt nog wel even wennen waarschijnlijk. Op de foto straalt ze in ieder geval al met een glimlach van oor tot oor.

Charlotte Nijs was toch niet de Mol

De 33-jarige aankomende moeder was onlangs nog, zonder babybump, te zien in het 21ste seizoen van het programma Wie is de Mol? Daar viel ze als laatste af. Ze vertelde toen al veel tijd kwijt te zijn geweest aan de opnames van de show. Dat leek dus een eenmalig uitstapje voor Charlotte. Toch zal ze met een zwangerschap vermoedelijk langer ‘uit de roulatie’ zijn dan tijdens WIDM. Haar mede-kandidaten van seizoen 21 zijn door het dolle heen nadat het babynieuws bekend werd. O.a. Splinter Chabot en Lakshmi reageerden heel vrolijk op haar bericht op Instagram.

Charlotte Nijs nog niet overal te missen

Charlotte Nijs is verslaggever voor Hart van Nederland wanneer ze niet zwanger is. Een rol die door iemand met evenveel passie en toewijding ingevuld moet gaan worden. Haar kennis over corona en de politiek zijn natuurlijk ongeëvenaard. Maar gelukkig lijkt de pandemie voorlopig op een laag pitje te zijn gezet. En voor de politiek heeft SBS vast nog wel een andere verslaggever die aan de slag kan. Charlotte doet met haar laatste post nog wel even een poging om iedereen tot stemmen op te roepen tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen. Daarna hangt ze haar politieke cape toch echt even aan de wilgen en worden enkel nog foto’s van de babyshower en de eerste paar maanden van haar zwangerschap verwacht. We kunnen niet wachten tot Charlotte weer in beeld komt! Al hopen we dat het niet tijdens een pandemie-persconferentie is…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!