Verona stopt met natuurfilms!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verona, de favoriete oud-turnster van Mannenzaken, maakte gisteren bekend te stoppen.

Wat moeten we zonder Verona?

2 oktober 2019 was voor de meeste Nederlanders een dag als alle anderen. Voor de Verona-fans onder ons was deze dag echter een van de droevigste, die ze ooit zullen meemaken. Zij werden gisteravond eens flink geconfronteerd met de harde, pijnlijke realiteit.

Verona schoof aan bij Beau

Omdat ze dit droevige nieuws zelf wereldkundig wilde maken maken schoof Verona gisteravond aan bij praatprogramma: Beau. Dat alle kijkers éigenlijk alleen inschakelden voor Verona, wist RTL4 natuurlijk ook wel. Verona kreeg daarom pas als laatste tafelgast het woord. Wie de échte Verona-fans waren, werd dan ook al snel duidelijk. Zij hebben ten slotte eerst het gelul over een ‘stoffige’ Nederlandse film moeten aanhoren, om daarna nog eens verveeld te worden met het politieke correcte gebabbel van Asscher. Máár, na dik driekwartier was het zo ver: onze Verona nam het woord.

Verona van de Leur bij Beau

Beau zat er hélemaal in

Dat wij niet de enigen waren bij wie dit nieuws als een bom insloeg, werd al snel duidelijk. Niemand minder dan presentator Beau van Erven Dorens leek het zeer zwaar te hebben met dit nieuws. Gezien het feit dat het bij RTL4 krioelt van de politiek correcte types, mocht hij natuurlijk niets laten merken. Maar, Beau zou Beau niet zijn, als hij niet tóch een kleine hint weggaf. En ja hoor, wij spotten de subtiele ‘geste’ van de presentator. Tijdens Verona’s verhaal over de industrie leunde hij namelijk zeer geïnteresseerd en ‘meelevend’ over zijn gloednieuwe eikenhouten tafel en zei: ”Ik zit er hélemaal in!”. Bovendien leek Beau haar na deze uitspraak ook een subtiele, maar alles zeggende knipoog te geven. Dat hij haar grootste fan bleek te zijn, had natuurlijk niemand ooit zien aankomen.

Zelfs Lodewijk Asscher maakte een verslagen indruk

Dat niet alleen Beau het er maar zwaar mee had, moge duidelijk zijn. Niemand minder dan PVDA-baas Lodewijk Asscher leek ook compleet van de leg door Verona’s nieuws. Hij zag zijn avondjes door het forum van Verona scrollen natuurlijk al in rook opgaan…

Lodewijk Asscher bij Beau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!