Verdwaalde GTST-actrice Sophie Bouquet schreeuwt om hulp op spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet staan spannende tijden tegemoet. In het vooruitzicht van Goede Tijden, Slechte Tijden lijkt ze verdwaald in een donker bos.

In het vooruitzicht van GTST van volgende week kan je zien dat het een spannende aflevering wordt. De aflevering vindt voor het eerst sinds tijden weer eens plaats op locatie, wat betekent dat de oude en vertrouwde studio in Hilversum waar heel Meerdijk staat opgeslagen, wordt ingeruild voor een dagje in de natuur filmen. De aflevering lijkt te eindigen in een donker bos. Ook lijkt de aflevering een hele speciale rol te hebben weggelegd voor Sophie Bouquet, die nogal spannende tijden tegemoet gaat. Maar er is gelukkig ook nog genoeg ruimte voor ander drama.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet maakt indruk met emotionele scène

Sophie krijgt prominente rol binnen de aflevering

Zoals je ziet krijgt Sophie een prominente rol binnen de aflevering. Er is momenteel veel drama gaande rondom haar karakter en dat betekent dat Sophie zich als actrice helemaal uit mag leven op het scherm. En voor Sophie is dat natuurlijk een mooie uitdaging. de knappe actrice heeft al meerdere malen bewezen dat ze heftige scenes erg goed aan kan, dus het is geen wonder dat ze meer van dat soort momenten naar haar toe geschreven hebben. Hopelijk besluiten de schrijvers wel om een keer lief te zijn voor Sophie en haar personage ook wat leuke dingen mee te laten maken de komende afleveringen. Maar eerst is het tijd voor een eng en donker bos.

Sophie Bouqet krijgt spannende GTST scene in het bos

Aan de preview van de volgende aflevering te zien, wordt het nog spannende voor Sophie. Die krijgt namelijk een bijzonder enge scene in een donker bos. Daar mag ze zich helemaal uitleven met schreeuwen, gillen en meer horror taferelen. Zou dit het einde betekenen van Sophie Bouquet in Goede Tijden, Slechte Tijden? Waarschijnlijk niet, maar er wordt wel flink wat spanning opgebouwd in het vooruitzicht van de volgende aflevering.

Sophie is de knapste actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden

Behalve de meest talentvolle actrice uit de serie, is Sophie ook nog de knapste van het stel. Met haar casting door GTST zijn er opeens meer jonge mannen die zich interesseren in de langstlopende soap van Nederland. En dat is natuurlijk goed nieuws voor RTL. Het zal dan ook een hele bewuste keuze zijn geweest om Sophie aan te nemen voor de serie. Door de prachtige actrice toe te voegen aan de cast, heeft het fictieve Meerdijk er opeens een verleidelijke inwoonster bij. Sophie zal de komende jaren nog wel veel losmaken bij het publiek van de populaire Nederlandse serie. Dat is ook niet heel gek, Sophie is namelijk de ideale combinatie van verleidelijk en spontaan. Ze is een verademing in de stoffige serie. Sinds Sophie aan GTST is toegevoegd lijkt er ook veel meer te gebeuren in de serie. Alsof zelfs de schrijvers door haar geïnspireerd raken. Hopelijk blijft Sophie dus nog jaren te zien bij GTST. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!