Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Mol? een van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Fresia Cousiño Arias is een van de kandidaten die nog steeds in de race is om Wie is de Mol? 2022 te winnen, tenzij ze natuurlijk de Mol blijkt te zijn. In ieder geval doet Fresia enorm haar best om in alle opdrachten zich goed in te zetten. Daarvoor moet ze af en toe wel een angst of twee overwinnen. Gelukkig is Fresia daar zeker toe bereid. Vastgebonden speelt ze ondersteboven het spelletje mee. het levert Fresia een hoop respect en een ontzettend leuke foto op. En wie weet komt ze na dit avontuur in de touwen wel thuis met een hoop spannende ideeën om uit te proberen.

Lees ook: Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

Fresia ondergaat spannende opdracht met lach op gezicht op foto

Waar de meeste mensen doodsangsten uit zouden staan in een situatie als deze, is Fresia erg op haar gemak. Sterker nog, ze weet het ook nog voor elkaar te krijgen om tijdens de opdracht flink te lachen. Ze heeft het duidelijk naar haar zin. Fresia overwint even een angst door ondersteboven af te dalen naar de grond en daar krijgt ze extreem veel energie van. En die energie straalt letterlijk van de foto af. Of misschien lacht ze omdat ze al over alle manieren aan het nadenken is om het tuigje waar ze momenteel zelf in is vastgebonden, thuis in te zetten in de slaapkamer. Dan zou ze alleen na afloop van het programma even bij de crew moeten vragen waar ze hun spullen vandaan halen. Dan kan Fresia die zo mee naar huis nemen. Of ze vraagt de crew om het harnasje even in haar koffer te laten verdwijnen. Dat willen ze vast wel doen.
Fresia is op foto de meest vrolijke en enthousiaste kandidate

Op de foto’s die Fresia deelt van het spannende programma, kan je duidelijk zien hoeveel plezier ze heeft tijdens de opnames van WIDM. Ze is een van de meest vrolijke kandidaten die ooit heeft meegedaan aan het avonturenprogramma. Waar de andere kandidaten vooral bezig zijn met zoveel mogelijk geld verdienen voor de pot of uit alle macht de identiteit van de Mol proberen te achterhalen, is Fresia eigenlijk vooral bezig met zoveel mogelijk plezier hebben. Niemand weet hoe lang het WIDM avontuur gaat duren, dus dan moet je zoveel mogelijk eruit halen terwijl je de tijd hebt. Fresia heeft dat heel goed door en daarom zie je haar ook zo vaak genieten op foto’s. Ze is volledig in het moment en bij elke opdracht van WIDM weet ze zichzelf uiterst te vermaken. En toch zit Fresia nog steeds in de race voor de winst. Misschien dat de tactiek van de beeldschone presentatrice helemaal zo gek nog niet is. Niet te moeilijk nadenken, maar ook proberen een beetje plezier te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!