Vandaag Inside deelt tienerfoto’s van Hélène Hendriks: ‘Mooiste meisje van de klas’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is een nieuwe virale trend gaande: een AI-app die jaarboekfoto’s kan maken. Vandaag Inside plaatste zulke jaarboekfoto’s van Hélène Hendriks op Instagram. Hier werden de mannelijke volgers wild van, inclusief Hélènes collega Jan-Joost van Gangelen…

Jonge Hélène Hendriks straalt op jaarboekfoto’s

Dat Hélène Hendriks een hele mooie verschijning is, zal niemand ontgaan zijn. De kijkers van Vandaag Inside hopen haar elke werkdag weer te zien in de uitzending. Ditzelfde geldt ook voor de tafelgasten Johan, Wilfred en René. De mannen zijn dol op haar. Met name Johan Derksen lijkt veel lof te hebben voor de presentatrice. Vandaar dat Vandaag Inside via Instagram slim genoeg is om Hélène geregeld langs te laten komen in hun posts. Vooral jaarboekfoto’s van de blondine lijken goed in de smaak te vallen, zo blijkt uit een Instagram bericht. Hélène lijkt hier wat jonger en weet met haar uitstraling de harten te veroveren van het publiek. Het bericht ontvangt aanzienlijk meer likes en reacties dan een gemiddeld bericht. Oftewel, dit is het effect van Hélène Hendriks. Er zit echter een klein addertje onder het gras: de foto’s zijn niet echt. Ze zijn namelijk gemaakt met een nieuwe virale app genaamd ‘EPIK’.

 

Fans gaan helemaal los op Hélène Hendriks in de comments

Het bovenstaande bericht is enorm goed ontvangen bij de volgers van Vandaag Inside. Dit is sterk te zien aan het hoge aantal likes en de vele reacties. Op zich niet heel verrassend voor ons Heleentje. De meeste reacties gaan over haar sprankelende uiterlijk of haar leuke karakter. Veel reacties betekent vaak ook automatisch dat er een aantal reacties zijn die je laten huilen van het lachen. Comments die eruit springen in het bovenstaande bericht zijn onder andere: ‘Ben benieuwd hoe Jan Boskamp eruit gaat zien’ of ‘Wat een mooie vrouw en volgens mij als jij een post nl zak aantrekt blijf jij nog net zo mooi Hélène’. Verder zijn de volgende twee reacties wel geinig: ‘Dat wordt sjorren voor de boys’ en ‘@helenehendriks1 , mocht je dit lezen? Hoelaat in het fietsenhok?’. Tenslotte reageert haar ESPN collega Jan-Joost van Gangelen het volgende: ‘Er zij toch nog best veel mensen die denken dat dit echte foto’s zijn… @helenehendriks1 lekker Mami..!’.

Opgelet: de oude jaarboek-foto’s van Johan Derksen

Niet alleen de jaarboekfoto’s van Hélène Hendriks werden ontdekt, maar ook die van Johan Derksen. Op zijn oude jaarboekfoto’s te schittert hij als een ware hunk! De inmiddels iconische snor en guitige glimlach zijn onmiskenbaar, maar het lijkt erop dat Johan in zijn jonge jaren een ware vrouwenmagneet moet zijn geweest. Op deze mysterieuze, onlangs opgedoken jaarboekfoto’s lijkt hij de harten van menig jongedame te hebben veroverd. Het geheim achter deze opmerkelijke transformatie? Het blijkt dat deze verbluffende foto’s werden gecreëerd door een AI-app, die een glimp werpt op hoe Johan Derksen eruit zou hebben gezien als hij in een andere tijd was geboren. Het lijkt erop dat de AI niet alleen voetbalstatistieken kan berekenen, maar ook in staat is tot het produceren van verleidelijke jaarboekfoto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!