Vanaf vandaag aan de Disney+chill?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag is de officiële lancering van Disney+. En dat doet een belangrijke vraag oprijzen. Inmiddels snapt iedereen wel wat er daadwerkelijk bedoeld wordt met het eufemistische Netflix en chill. Het is natuurlijk een excuus om te batsen. Maar daar is Disney veel te kuis voor. En die associatie kunnen we ze niet aandoen. Dus wat suggereert je date dan als ze vraagt of je langskomt voor Disney plus chill?

Glaasje ranja

Disney+chill is op zondagmiddag langskomen voor een glaasje ranja en een krentenbol. Onder een dekentje opgekruld op de bank zitten, kijkend naar de Lion King. Wel de originele film en niet dat zielloze ‘live action’ gedrocht van dit jaar. Maar dat kan natuurlijk ook leuk zijn. En er zijn genoeg Disney-mokkels waar we wel een glaasje ranja mee willen drinken. Selena Gomez bijvoorbeeld. Of Lindsay Lohan toen ze nog niet met Saudische sjeiks aanpapte.

from Lindsay Lohan GIFs via Gfycat

Originals

Terug naar Netflix. Dat bedrijf heeft geen jarenlange, zorgvuldig opgebouwde reputatie van normen, waarden en onschuld. Hun eerste eigen productie waren onder andere House of Cards, Orange is the New Black en Sense8. Series die gingen over respectievelijk politieke en s**s, lesbische s**s en waar de f**k Sense8 dan ook over ging. (ook s**s) Als je het zo ziet, is het dan ook niet verrassend dat Netflix en chill een andere betekenis is gaan krijgen. Maar waar staan de andere streamingsdiensten en chill voor?

from House Of Cards GIFs via Gfycat

Videoland en chill

Wat ons betreft is de enige reden om een Videoland abonnement te nemen Temptation Island. En deze schaamteloze vleeskeuring van billen en b***o’s doet ons denken aan simpelere tijden. Toen we nog moesten jagen voor ons eten. Oftewel: het staat voor de jacht. Neanderthaler-stijl. Er even ouderwets flink tegenaan gaan. Zoals ze het in het stenen tijdperk deden. Verstand op nul en gaan! Met knots in je hand hard haar grot in jagen. Dus als je date je uitnodigt voor Videoland en chill, bereid je maar voor. Adem diep in, rek en strek en neem een paar Red Bulls mee.

NPO Start Plus en sleep

We moeten trouwens wel eerlijk zijn waar die avondjes ‘…. en chill’ daadwerkelijk op neerkomen. Honderden films en series waar je eindeloos doorheen kan scrollen om uiteindelijk voor de tachtigste keer ‘Friends’ maar op te zetten. Dan is NPO Start Plus toch de beste optie. Want wist je dat dit maar 2,95 per maand is? Voor die 2,95 mag je alle programma’s van de publieke omroep kijken! Eindeloos langs het journaal, Per seconde Wijzer en Radar scrollen om op de bank in slaap te vallen. Dat scheelt weer wat centen.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten