Van sneeuwpret naar rokjesdag met Laura Hogendoorn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar vorig weekend iedereen nog een rondje op natuurijs kon schaatsen, lijkt dit weekend de lente te zijn losgebarsten. Temperaturen lopen door het hele land op tot wel 18 graden. Onder andere Laura Hogendoorn is daar erg blij mee. 

Hier en daar een wolkje, maar overwegend veel zon. Dat is wat dit weekend Nederland heeft gebracht. En met die zon komen de lente temperaturen eindelijk door. In een weekje tijd is het van ver onder nul naar de achttien graden gegaan. En dat betekent dat iedereen zijn  dikke winterjas mag verruilen voor de zomerse rokjes. Rokjesdag is een feit!

Lees ook: Sneeuwpret? Maan duikt liever warm in bed.

De dag van de rokjes

Hoewel het geen officiële feestdag is, zou je rokjesdag wel de meest feestelijke dag van het jaar kunnen noemen. En hoewel het fenomeen bij veel Nederlanders bekend is, bestaat rokjesdag nog niet zo heel lang. In de jaren negentig is het begrip onder een paar rokjes door overgewaaid naar Nederland. Rokjesdag is de dag dat vrouwen hun benauwde en warme broeken mogen verruilen voor de speelse, zomerse en verkoelende rokjes. Daarom is rokjesdag stiekem de beste feestdag van allemaal.

Laura Hogendoorn geniet van de zon

Iemand die momenteel ook enorm geniet van het lenteweer is jeugdjournaal presentatrice Laura Hogendoorn. Waar ze vorige week nog in de sneeuw stond te ploeteren deelt ze deze week een foto waarin ze op het strand de verkoeling opzoekt. Eigenlijk ontbreekt wel het rokje, maar daar zal je vast niemand over horen klagen. Laura neemt in ieder geval alvast het goede voorbeeld. Want met die warme temperaturen hebben we straks allemaal een beetje afkoeling nodig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Hogendoorn (@laurahogendoorn)

Lenteweek

Als we de weerberichten mogen geloven blijft het uitzonderlijke weer nog wel even een paar dagen aanhouden. Woensdag komt er zelfs een piek met temperaturen van boven de twintig graden. Reden dus om je barbecue af te stoffen en je tuin maar weer eens op te ruimen. Want woensdag kan je heerlijk genieten van een warm zonnetje. Pak alvast een verkoelend biertje erbij en geniet van het warme weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.