Van deze Love Island-dames gaat jouw hart sneller kloppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Love Island is al een tijdje bezig. We hebben de deelnemende dames inmiddels dus fijn onder de loep kunnen nemen. Heb jij al een favoriet? Met welke van deze meiden zou jij wel op ’n tropisch liefdeseiland willen zitten?

[poll id=”57″]

Lees ook: Kennen jullie Megan van Temptation Island nog?

Eilish Flesch

Deelneemster Eilish Flesch is later pas toegevoegd aan de Love Island-cast. Toch heeft deze krullenbol het al snel goed voor elkaar: alle mannen wilden meteen even aan deze verleidelijke nieuwkomer snuffelen. Jij ook? Stemmen maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@eilishflesch) op

Feline Gast

Feline is ook onlangs toegevoegd aan Love Island. Ze is vlogster en model. Die vlogs maakt ze niet alleen voor zichzelf: ze neemt het op voor mensen die, net als zij, diabetes hebben. Een mooie meid met een missie dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door F E L I N E | Life of Fel (@feline_lifeoffel) op

Fabiënne Rosalina

Fabiënne is inmiddels weggestemd van Love Island, maar deze dame houdt de gemoederen nog steeds bezig. Zo’n bloedmooie meid vergeet je niet snel. Hoewel ze in de persoon van Eilish een nieuwe krullenbol terug kregen, zullen ze regelmatig denken: ‘hadden we die Fabiënne maar gehouden’…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fabiënne Fabiënna Rosalina (@fabiennerosalina) op

Lisa Moerman

Deelneemster Lisa staat bij veel mannelijke Love Island-singles op het verlanglijstje. Niet alleen omdat ze een mooie verschijning is, maar ook omdat ze in ’s werelds bekendste mannenblad gestaan heeft. Zonder kleding!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op

Joan Pronk

Oer-Amsterdammer Joan Pronk pakt mannen in met haar attitude, maar ook met lekkere deuntjes. Deze brunette is namelijk ook DJ! Joan is stiekem de favoriet van vele kijkers!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan) op

Imen Dirie

Beeldschone Imen komt uit Brabant, en dat kan je horen! Naast haar charmante accent heeft Imen meer wapenfeitjes. Je raadt het al: ze is ook fotomodel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alvin De Brabander (@alvindebrabander) op

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

Gerelateerde berichten