Van deze Love Island-dames gaat jouw hart sneller kloppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Love Island is al een tijdje bezig. We hebben de deelnemende dames inmiddels dus fijn onder de loep kunnen nemen. Heb jij al een favoriet? Met welke van deze meiden zou jij wel op ’n tropisch liefdeseiland willen zitten?

[poll id=”57″]

Lees ook: Kennen jullie Megan van Temptation Island nog?

Eilish Flesch

Deelneemster Eilish Flesch is later pas toegevoegd aan de Love Island-cast. Toch heeft deze krullenbol het al snel goed voor elkaar: alle mannen wilden meteen even aan deze verleidelijke nieuwkomer snuffelen. Jij ook? Stemmen maar!

Feline Gast

Feline is ook onlangs toegevoegd aan Love Island. Ze is vlogster en model. Die vlogs maakt ze niet alleen voor zichzelf: ze neemt het op voor mensen die, net als zij, diabetes hebben. Een mooie meid met een missie dus!

Fabiënne Rosalina

Fabiënne is inmiddels weggestemd van Love Island, maar deze dame houdt de gemoederen nog steeds bezig. Zo’n bloedmooie meid vergeet je niet snel. Hoewel ze in de persoon van Eilish een nieuwe krullenbol terug kregen, zullen ze regelmatig denken: ‘hadden we die Fabiënne maar gehouden’…

Lisa Moerman

Deelneemster Lisa staat bij veel mannelijke Love Island-singles op het verlanglijstje. Niet alleen omdat ze een mooie verschijning is, maar ook omdat ze in ’s werelds bekendste mannenblad gestaan heeft. Zonder kleding!

Joan Pronk

Oer-Amsterdammer Joan Pronk pakt mannen in met haar attitude, maar ook met lekkere deuntjes. Deze brunette is namelijk ook DJ! Joan is stiekem de favoriet van vele kijkers!

Imen Dirie

Beeldschone Imen komt uit Brabant, en dat kan je horen! Naast haar charmante accent heeft Imen meer wapenfeitjes. Je raadt het al: ze is ook fotomodel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...