Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu oranje niet meer meespeelt op het EK moet het SBS 6 programma De Oranjezomer toch gevuld worden. In plaats van het bespreken van de laatste voetbalwedstrijden, wordt er af en toe over hele andere onderwerpen gesproken dan sport. Wilfred Genee wilde bijvoorbeeld graag weten of René van der Gijp de nieuwe vriendin van kickbokser Rico Verhoeven al had gezien, en wat zijn mening was. Dat voorzetje kopte René feilloos in…

Van der Gijp over vriendin Rico Verhoeven: ‘goed gedaan’

Wat we inmiddels weten van De Oranjezomer, is dat de mannen aan tafel nergens omheen draaien. Op de vraag of hij Naomy van Beem al kende, reageerde René meteen opgewekt: “Is ze lekker?” Zodra er foto’s worden laten zien steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Dat heeft ‘ie héél goed gedaan”. Waarop Johan Derksen nors reageert dat hij nooit had durven dromen ooit in een Shownieuws-achtig programma te zitten.

Bekijk hier het hele fragment:

Naomy van Beem is nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

René van der Gijp heeft absoluut gelijk! De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, mag er zeker zijn. Ze blijkt ook tóch een bepaalde soort link met sport te hebben: op Instagram laat ze zien dat ze een echte gymtijger is. Niet alleen voor ontspanning, maar ook voor de centen: ze is namelijk personal trainer en heeft daarin ook een eigen bedrijf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!