Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu oranje niet meer meespeelt op het EK moet het SBS 6 programma De Oranjezomer toch gevuld worden. In plaats van het bespreken van de laatste voetbalwedstrijden, wordt er af en toe over hele andere onderwerpen gesproken dan sport. Wilfred Genee wilde bijvoorbeeld graag weten of René van der Gijp de nieuwe vriendin van kickbokser Rico Verhoeven al had gezien, en wat zijn mening was. Dat voorzetje kopte René feilloos in…

Van der Gijp over vriendin Rico Verhoeven: ‘goed gedaan’

Wat we inmiddels weten van De Oranjezomer, is dat de mannen aan tafel nergens omheen draaien. Op de vraag of hij Naomy van Beem al kende, reageerde René meteen opgewekt: “Is ze lekker?” Zodra er foto’s worden laten zien steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Dat heeft ‘ie héél goed gedaan”. Waarop Johan Derksen nors reageert dat hij nooit had durven dromen ooit in een Shownieuws-achtig programma te zitten.

Bekijk hier het hele fragment:

Naomy van Beem is nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

René van der Gijp heeft absoluut gelijk! De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, mag er zeker zijn. Ze blijkt ook tóch een bepaalde soort link met sport te hebben: op Instagram laat ze zien dat ze een echte gymtijger is. Niet alleen voor ontspanning, maar ook voor de centen: ze is namelijk personal trainer en heeft daarin ook een eigen bedrijf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.